HELSE-AMBASSADØRER: Helse- og omsorgsminister Bent Høie har bitt seg merke i at spesielt Marit Bjørgen har slått et solid slag for folkehelsa. Det er han takknemlig for. - Både Bjørgen og de andre langrennsjentene er forbilder som folk flest lytter til, sier statsråden. Foto: Bjørn Langsem
HELSE-AMBASSADØRER: Helse- og omsorgsminister Bent Høie har bitt seg merke i at spesielt Marit Bjørgen har slått et solid slag for folkehelsa. Det er han takknemlig for. - Både Bjørgen og de andre langrennsjentene er forbilder som folk flest lytter til, sier statsråden. Foto: Bjørn LangsemVis mer

Bent Høie: - Lytt til Marit og lev lenger

Og håper flere av oss lytter til Marit Bjørgen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): Helseminister Bent Høie (H) er - som folk flest - imponert over Marit Bjørgens resultater. Men statsråden er vel så begeistret for engasjementet hun viser for din og min helse.

Marit Bjørgen har ved flere anledninger - hver gang hun får sjansen faktisk - prediket viktigheten av litt mer bevegelse og litt sunnere kosthold for folk flest.

For Marit er ikke bare opptatt av å vinne flest mulig skirenn. Hun brenner like mye - vel, nesten da - for din og min daglighelse.

Verdens beste kvinnelige skiløper er kremt over det hun ser som et fysisk forfall i ly av velferdssamfunnet. Folk - også ungdom - blir stillesittende og bedagelige. Vi spiser altfor mye lettvint - og usunn - ferdigmat. Og vi blir syke.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn