Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bente hjelper til med å få ski-VM

Bente Skari reiser til Algarve for å hjelpe Holmenkollen til å få ski-VM i 2011.

-  Jeg skal stå på standen til Oslo og prate om Holmenkollen. Sjansene for et nytt ski-VM i Holmenkollen anser jeg som ganske gode. Jeg skal i hvert fall satse alt for at Oslo vinner, sier Bente Skari til Dagbladet.

Avgjøres på Tivoli

I alt teller den norske VM-delegasjonen cirka førti personer. Den første gruppa reiser i morgen, fem dager før avgjørelsen faller på Hotell Tivoli i Algarve. De 17 stemmene til FIS Council avgjør om vinneren blir Oslo, Zakopane eller Val di Fiemme?

-  Meget bra sjanser

-  Sjansene våre er meget bra, mener skipresident Sverre Seeberg. Han tror kampen vil stå mellom Oslo og Zakopane, og at Val di Fiemme ikke vil nå opp.

Om betydningen av å få et nytt ski-VM i Holmenkollen, sier han til Dagbladet:

-  Uten et VM klarer vi ikke å få rustet opp Kollen som arena. Et ski-VM i 2011 vil også sikre Oslo som v-cuparrangør i åra framover. Samtidig vil det øke interessen, og finansiere den nordiske skisporten fram til mesterskapet, sier Sverre Seeberg.

Én stemme foreløpig

Foreløpig er Oslo bare sikret én stemme, nemlig Seebergs. Oslo har søkt før, det har ikke Zakopane. Innsiderne mener at det kan få avgjørende betydning for utfallet. På kveldstid Kristi himmelfartsdag vet vi svaret.

STEMMEFISKER: Bente Skari.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling