Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bentekes illojale valg fikk Hangeland til å rase

Crystal Palace-manager Roy Hodgson sier at Christian Benteke aldri skulle tatt straffesparket han brente på tampen av lørdagens 2-2-kamp mot Bournemouth.

Crystal Palace's Christian Benteke rues his penalty miss during their English Premier League soccer match against AFC Bournemouth at Selhurst Park, London, Saturday, Dec. 9, 2017. (Scott Heavey/PA via AP)
Crystal Palace's Christian Benteke rues his penalty miss during their English Premier League soccer match against AFC Bournemouth at Selhurst Park, London, Saturday, Dec. 9, 2017. (Scott Heavey/PA via AP) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): Roy Hodgson havnet i diskusjon med en supporter om straffespørsmålet etter oppgjøret.

Manageren svarte da ærlig at det ikke var hans plan at Benteke skulle ta straffesparket som kunne ha sikret London-laget en viktig seier.

- Jeg svarte ham (supporteren) at Benteke ikke hadde fått beskjed om å ta straffesparket. Benteke tok ballen, det var en ensidig avgjørelse. Ingen på laget klarte å ta ballen fra ham, sier en noe oppgitt Hodgson til BBC.

Under TV 2s Premier League-studio raste tidligere Palace-spiller Brede Hangeland.

- Hvorfor i alle dager tar Benteke den straffa? freste Hangeland.

- En bisarr situasjon. Luka Milivojevic, som scoret sikkert på den første straffa, står og ser på at Benteke tar et forferdelig dårlig straffespark, skriver Gary Lineker på Twitter.

Prøve å få vekk Benteke

Planen var tilsynelatende at Luka Milivojevic skulle ta straffen. Serberen hadde scoret fra ellevemeteren på slutten av første omgang.

- Vi i trenerteamet venter ikke at spillere skal endre de avgjørelsene. Vi prøvde å rope ut våre instruksjoner. De nådde åpenbart ikke fram til straffemerket, fortsetter Hodgson.

Palace har spilt uavgjort i tre kamper på rad. Bentekes straffemiss kostet laget, som ligger sist i Premier League, to verdifulle poeng.

- Vi misbrukte en mulighet i dag. Jeg mener at vi ikke gjorde nok for å skaffe de tre poengene. Når du bommer på straffespark på hjemmebane, har du bare deg selv å skylde på, mener Hodgson.

Dermed endte oppgjøret mot Joshua King og Bournemouth 2-2.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!