Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benítez\' 50. seier på 94 forsøk

Bedre statistikk enn Ferguson og Wenger. - Men jeg må vinne mer, sier Liverpools Benítez.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Liverpool - Fulham 4-0Liverpool ser ut til å være tilbake på skinner. Forrige helg kom årets første borteseier, mot Wigan, og i dag fulgte Rafael Benítez\' menn opp med nye kalassifre.

Dermed ga de også sjefen hans 50. ligaseier på 94 kamper, noe som vil si at han har nådd halvveis til hundre på færre forsøk enn det Alex Ferguson og Arséne Wenger i sin tid trengte.

- Hvis jeg kan vinne like mange trofeer som Ferguson, vil det være bra. Dette er bare statistikk, men den er oppløftende, fordi den forteller at laget mitt vinner. Det er det viktigste, er Benítez\' kommentar, ifølge Sportinglife.

Med andre ord endte det med seier til slutt, tross at det i første omgang var et ineffektivt Liverpool Anfield-publikummet fikk se.

Bom,bom,bom

Ballinnehavet var sterkt fordel de røde, men i tur og orden bommet Craig Bellamy, Luis Garcia og ikke minst Dirk Kuyt på store målsjanser.

I andre omgang eksploderte Liverpool så spillemessig - i fabelaktig angrepsfotball og høyt tempo mot et stakkars Fulham, som aldri hang med.

Ti minutter ut i omgangen fikk Dirk Kuyt sjansen inne i feltet igjen. Nederledenderen klemte til, og ballen føyk opp i hendene på Fulham-stopperen Ian Pearce.

CARRA SCORET: Jamie Carragher scoret et av sine svært sjeldne mål da Liverpool knuste Fulham 4-0 på Anfield i dag. Foto: REUTERS/SCANPIX
CARRA SCORET: Jamie Carragher scoret et av sine svært sjeldne mål da Liverpool knuste Fulham 4-0 på Anfield i dag. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

Pearce hindret antakelig et mål, men stoppet ikke ballen med vilje. Dommer Uriah Rennie pekte uansett bestemt på straffemerket.


Scoret på returen
Fulham-keeper Lastukova reddet Steven Gerrards straffe-forsøk, men slo ballen rett ut i feltet igjen. Der kunne kapteinen bredside Liverpool til en fortjent ledelse.

Ledermålet så ut til å løfte en bør av forventinger fra Liverpool-spillernes skuldre.Takket være stor bevegelse og godt pasningsspill ble resten av kampen en kanonade mot Fulham-målet. 

Etter en times spill var det dessuten duket for en nesten historisk scoring.

Carraghers fjerde

Scouseren Jamie Carragher med over 440 kamper for Liverpool, sto før dagens kamp med kun tre mål.

Gerrard slo en presis corner som dansken Daniel Agger stusset videre. På bakre stolpe kunne Carragher skli inn 2-0 foran The Kop - til ellevill jubel fra lagkameratene.

Hyllesten «We all dream of a team of Carraghers» kunne igjen runge utover Anfield.Fem minutter etter var det lille Luis Garcias tur til skrive seg i målprotokollen på et noe uvanlig vis.

Assist-Agger

Daniel Agger var atter en gang servitør. Dansken svingte ballen høyt inn i feltet fra venstresiden. Inne i feltet steg Garcia til værs og stusset ballen vakkert via tverliggeren og i mål.

På overtid sørget innbytter Mark «Speedy» Gonzales for reprise av forrige helgs utklassingssifre mot Wigan.

Fra tyve meter skrudde chileneren ballen vakker over muren med venstrefoten. Deretter duppet den ned og landet i nettet helt nede ved bakken til høyre i mål. 

<B>LUFTENS BARON:</B> Her stanger Luis García inn 3-0 mot Fulham.
Hele Norges coronakart