Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bentiez forventer mer av Torres etter hattrick mot Hull

- Er fornøyd nå, men han kan forbedre seg.

IKKE TIL Å STOPPE: Hull-spillerne omringet Liverpools Fernando Torres til liten nytte. Tre ganger fintet han seg fri i feltet og prikket inn 1-0, 2-1 og 3-1.  Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
IKKE TIL Å STOPPE: Hull-spillerne omringet Liverpools Fernando Torres til liten nytte. Tre ganger fintet han seg fri i feltet og prikket inn 1-0, 2-1 og 3-1. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet.no): Liverpool - Hull 6-1.

Liverpool kunne tapt terreng til Totteham, som slo Burnley 5-0, i duellen om tredjeplassen, men Liverpool ville ikke være dårligere.

Og spesielt Fernando Torres viste en suveren scoringsform i dag, men selv etter tre klassescoringer, er ikke manager Rafael Benitez tilfredsstilt.

- Han viser nå sine evner, men jeg mener han fortsatt har mer på lager. Han er lærevillig og kan fortsatt bli bedre. Alt avhenger av ham selv, sier Benitez.

Torres så ut som et røverkjøp allerede da han ankom Anfield sommeren 2007, og har siden etablert seg som en av de aller, aller beste og ikke minst komplette spissene i bransjen.

- Vi bestemte oss for å bruke 20 millioner pund da vi hentet ham. Det var en betydelig sum for oss. Vi hentet ham hit på grunn av hans kvalitet, men også fordi han har potensial. Vi er fornøyd nå, men han kan forbedre seg, understreker spanjolen, som legger lista skyhøyt om han forventer jevnlige hattrick fra sin landsmann.

Torres danset seg fri i feltet allerede etter 12 minutter, og plasserte enkelt inn ledermålet.

Hull slo imidlertid raskt tilbake med et kjempetreff fra Geovanni, som klinket en volley i lengste hjørne etter en dårlig klarering i Liverpool-feltet.

Ustoppelig Torres
Men Torres gjorde omtrent som han ville i Hull-feltet, og etter 28 minutter dro han av både keeper og forsvarer før han trillet Liverpool tilbake i ledelsen.

Rett etter pause viste han nok en gang fram dragningen med innsiden av høyrefoten mot venstre, før han plasserte inn 3-1 mellom beina på Paul McShane.

Steven Gerrard sto kanskje for det aller flotteste målet på Anfield, da han slo en corner langt tilbake på banen og fikk ballen igjen utenfor hjørnet av 16-meteren nesten ute ved sidelinja. Liverpool-kapteinen skrudde ballen i det borteste krysset via tverrliggeren.

Babel fulgte opp
Midt i andre omgang ble tremåls-Torres erstattet av Ryan Babel. Nederlenderen fulgte opp scoringsfesten til mannen han overtok for. Først flikket han ballen ut til Kuyt, løp inn foran mål, fikk den tilbake og breisidet inn 5-1.

6-1-målet var vel mer i kategorien flaks. Albert Riera banket til fra venstresiden av feltet, og traff Babel. Ballen skiftet retning, Hull-keeper Boaz Myhill var sjanseløs, og Babel ble tomålsscorer.

Liverpool holder dermed tredjeplassen på tabellen, tre poeng bak Chelsea (tapte 3-1 mot Wigan) og Manchester United (vant 2-0 mot Stoke), og på samme poeng som Tottenham - men fortsatt med fem mål bedre målforskjell enn Spurs.

CROWD PLEASER: Steven Gerrard sto allerede nesten på tribunen da han skrudde inn 4-1 på utsøkt vis.Foto: Tim Hales, AP/Scanpix
CROWD PLEASER: Steven Gerrard sto allerede nesten på tribunen da han skrudde inn 4-1 på utsøkt vis.Foto: Tim Hales, AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media