Bentley-frue skjeller ut Redknapp

Twitret om Spurs-vingens sjef.

VIL VEKK: David Bentley kostet hele 150 millioner kroner fra Blackburn i 2008, men denne sesongen har han bare fått to ligakamper i Spurs-trøya. Her mot Sunderland i november. Foto: AP/Sean Dempsey/PA
VIL VEKK: David Bentley kostet hele 150 millioner kroner fra Blackburn i 2008, men denne sesongen har han bare fått to ligakamper i Spurs-trøya. Her mot Sunderland i november. Foto: AP/Sean Dempsey/PA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Fotballstudio: Sju kamper i Premier League fra kl. 20.45

(Dagbladet): Mikrobloggtjenesten Twitter har skapt problemer i Tottenham før, Darren Bent fikk i 2008 en millionbot etter et utbrudd over 140 tegn.

Nå kan David Bentley regne med litt trøbbel, først og fremst med fansen, fordi kona Kimberley har slengt med leppa om manager Harry Redknapp via sin twitterkonto.

England-spilleren er benkesliter på White Hart Lane, det synes fotballfruen ikke noe om. I en melding med flere banneord ba hun Spurs-sjef Redknapp fikse et klubbskifte for mannen, skriver Daily Mail.

Den twittermeldingen ble seinere slettet, og 24-åringen ba sine følgere om «å slappe av» og ikke ta det hun skriver så alvorlig - etter mange hatske svar fra Spurs-fansen.

Samtidig har hun retweetet en melding der manager Redknapp omtales som «Redtwat», ingen hedersbetegnelse. Og hun synes ikke noe om at den tidligere Arsenal-junioren sitter på sidelinja.

- Folk spør meg om hva som skjer med David, og jeg vet ærlig talt ikke. Det er dog spennende, han trenger å få spilletid igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer