- Bentley har pengesyke

Odd-spissen «nekter» å komme på trening.

FORFALL: Bentley dukket ikke opp på Odd-trening i går. Det forventes det at han gjør i dag. Her i duell med Strømsgodsets Lars Christopher Vilsvik.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
FORFALL: Bentley dukket ikke opp på Odd-trening i går. Det forventes det at han gjør i dag. Her i duell med Strømsgodsets Lars Christopher Vilsvik. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er lite imponert over Bentleys forfall på mandagens trening.

Angriperen på 21 år er ønsket av andre klubber, men ser foreløpig ut til å måtte fullføre kontrakten med Skien-klubben, skriver Telemarksavisa.

- Bentley nekter å komme på trening. Det han gjør nå er ikke bra. Han har kontrakt med oss i ett år til. En spiller kan ikke holde på slik. Dette ødelegger hans rykte. Jeg har aldri før opplevd Bentley på denne måten. Det er folk bak som presser ham, men vi lar oss ikke presse, sier en oppgitt Fagermo til TA.

- Syk
Agent Atta Aneke hevder Bentley har vært syk, men sier angriperen er tilbake på treningsfeltet tirsdag.

- Jeg er litt overrasket over dette. Bentley ga beskjed til Tore Andersen (styreleder) om at han ikke kom på trening mandag på grunn av sykdom. Bentley er tilbake på trening tirsdag, sier agenten.

- Atta må si det. Jeg har bevis på at Bentley ikke ville trene. Bentley har pengesyke. Han kommer på trening tirsdag fordi han har skjønt hvor dumt det var det han gjorde mandag, sier Fagermo til Telemarksavisa.

16 målpoeng Belgiske Lierse er den siste klubben som blir satt i forbindelse med angriperen. Tidligere har tyrkiske og egyptiske klubber vist interesse. I 2010 var Bentley Odds toppscorer med ni seriemål. Nigerianeren hadde også sju assist. Simen Brenne håper han får beholde Bentley på Odds venstreside.

- Vi utfyller hverandre bra og har et godt samarbeid. Det er morsomt å spille med Bentley. Det blir et stort tap. Bentley er en god spiller. Vi mister eventuelt en spiller som er i stand til å skape ting på egen hånd, og som ofte er involvert i scoringer, sier Odds Simen Brenne til TA.

(NTB)