-Bentley Star er en klink vinner!

Trener og kusk Erik Killingmo mener han sitter bak en banker i V65-3 på Bjerke onsdag.

(Dagbladet.no): Bentley Star D. vikarierer som stallens store stjerne, mens stallkamerat og norgesrekordholder Enzo har vinterpause.

Comets Tail-sønnen vant i seks av fjorten starter i fjor og står med tre strake triumfer på tampen av fjoråret. I tillegg var han fem ganger  å finne på trippelen. Bentley Star D. er med andre ord spillernes gode venn.

Bentley Star D. har alltid hatt kapasiteten. I Erik Killingmos dyktige regi, har han også utviklet seg til å bli en real vinnerhest.

I A.J. Haneborgs Minneløp på Momarken før jul delte han seieren med en så bra hest som Trinity Degato. Godt understøttet av sin gamle trener Kai Johansen. Erik Killingmo koste seg på stallens julebord den kvelden og kunne fornøyd se løpet på TV. Det la neppe noen demper på stemningen da stallens slugger gikk til topps.

Den tidligere så usikre seks-åringen har stabilisert seg og funnet toppformen hos Killingmo i idylliske omgivelser på Bruvollen i Blaker kommune.

Startrask

-Bentley Star D. har utviklet seg veldig fint. Han trakk et perfekt første spor. Jeg tror han sporer hele veien. Han er blitt startrask og flink på alle måter. Han er travsikker og uøm for alle baneunderlag. Jeg tror vi vinner, og jeg strekker meg så langt til å si at Bentley Star D. er en klink vinner onsdag, sier trener og kusk Erik Killingmo til Dagbladet.no.

Ikke akkurat dagligdags uttalelser fra en kusk. Som regel tar kuskene og garderer seg litt, selv om de ofte har stor tro på seier.

ELEGANT SAK. Bentley Star D. og Erik Killingmo tar seg godt ut i banen. Og i alle fall som vinnere i V65-3. Foto: HESTEGUIDEN.COM
ELEGANT SAK. Bentley Star D. og Erik Killingmo tar seg godt ut i banen. Og i alle fall som vinnere i V65-3. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

-Bentley Star D. er blitt en allrounder. Han står perfekt inne i løpet grunnlagsmessig og er en vinner, sier Erik Killingmo.

Dette er som vakker musikk for alle spilleres ører.

SLIK SKAL DET LYDE. En kusk som forteller spillere at han kjører en klink vinner, er definitivt sjelden kost.