Bentley tatt for fyllekjøring

- Dette er en tankevekker for meg.

I TRØBBEL: Tottenhams David Bentley er i trøbbel etter å ha blitt arrestert av politiet for promillekjøring.Foto: SCANPIX/AP Photo/Paul Thomas
I TRØBBEL: Tottenhams David Bentley er i trøbbel etter å ha blitt arrestert av politiet for promillekjøring.Foto: SCANPIX/AP Photo/Paul ThomasVis mer

(Dagbladet.no): Tottenhams flankespiller David Bentley legger seg langflat overfor både klubben og supporterne etter at han havnet i en bilulykke i ruspåvirket tilstand natt til i dag.

- Jeg vil gjerne be om unnskyldning til klubben og supporterne for handlingene mine som ledet til at jeg var havnet i en bilulykke i går med påfølgende siktelse. Det var fullstendig uakseptabelt, og jeg anerkjenner at jeg som profesjonell fotballspiller har en plikt til å oppføre meg anstendig og ansvarlig, sier Bentley i en uttalelse på Tottenhams hjemmeside.

Politiet i Hertfordshire bekrefter overfor The Times at 24-åringen kolliderte med en lyktestolpe i Northaw nord for London natt til torsdag. Han er nå siktet for kjøring i alkoholpåvirket tilstand, løslatt mot kausjon og bedt om å møte til rettsforhandlinger i Saint Albans Magistrates' Court 28. august.

- En innringer meldte fra om at en bil hadde kollidert ved Judges Hill i Northaw litt over klokka tre i natt. Mannen ble arrestert på åstedet og tatt med til politistasjonen i Hatfield. David Bentley har i dag blitt siktet for forseelsen og bedt om å møte i retten i løpet av noen uker, sier en polititalsperson til Times Online. 

Bentley er glad for at ingen andre var involvert i kollisjonen, men er først og fremst opptatt av å understreke at han har tatt lærdom av episoden, som neppe setter ham i et bedre lys hos manager Harry Redknapp. Den tidligere Blackburn-spilleren slet med å få spilletid etter at Juande Ramos fikk sparken i fjor høst, og Redknapp har ikke vært imponert over det han har sett fra mannen som kostet klubben 15 millioner pund i fjor sommer.

- Jeg er takknemlig for at ingen ble skadet i ulykken. Dette er en tankevekker for meg - både personlig og profesjonelt, sier Bentley.