Bentley tatt for fyllekjøring

- Dette er en tankevekker for meg.

I TRØBBEL: Tottenhams David Bentley er i trøbbel etter å ha blitt arrestert av politiet for promillekjøring.Foto: SCANPIX/AP Photo/Paul Thomas
I TRØBBEL: Tottenhams David Bentley er i trøbbel etter å ha blitt arrestert av politiet for promillekjøring.Foto: SCANPIX/AP Photo/Paul Thomas Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tottenhams flankespiller David Bentley legger seg langflat overfor både klubben og supporterne etter at han havnet i en bilulykke i ruspåvirket tilstand natt til i dag.- Jeg vil gjerne be om unnskyldning til klubben og supporterne for handlingene mine som ledet til at jeg var havnet i en bilulykke i går med påfølgende siktelse. Det var fullstendig uakseptabelt, og jeg anerkjenner at jeg som profesjonell fotballspiller har en plikt til å oppføre meg anstendig og ansvarlig, sier Bentley i en uttalelse på Tottenhams hjemmeside.

Politiet i Hertfordshire bekrefter overfor The Times at 24-åringen kolliderte med en lyktestolpe i Northaw nord for London natt til torsdag. Han er nå siktet for kjøring i alkoholpåvirket tilstand, løslatt mot kausjon og bedt om å møte til rettsforhandlinger i Saint Albans Magistrates' Court 28. august.- En innringer meldte fra om at en bil hadde kollidert ved Judges Hill i Northaw litt over klokka tre i natt. Mannen ble arrestert på åstedet og tatt med til politistasjonen i Hatfield. David Bentley har i dag blitt siktet for forseelsen og bedt om å møte i retten i løpet av noen uker, sier en polititalsperson til Times Online. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer