Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bento redd Drillo-skryt skal bli en sovepute

- Må være fullstendig skjerpet på lørdag.

ADVARERER SØVNIGE SPILLERE: Portugals landslagssjef synes det er hyggelig at Drillo omtaler laget hans som verdens beste i øyeblikket, men advarer spillerne mot at det skal bli en sovepute.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG
ADVARERER SØVNIGE SPILLERE: Portugals landslagssjef synes det er hyggelig at Drillo omtaler laget hans som verdens beste i øyeblikket, men advarer spillerne mot at det skal bli en sovepute.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG Vis mer

Portugals landslagssjef hørtes ut som han hadde lest Arnulf Øverland da han møtte pressen dagen før kampen mot Norge:

- Vi må ikke sove, sa han.

Egil «Drillo» Olsen har sagt at Portugal i øyeblikket er verdens beste landslag, og flere av de norske spillerne har ytret seg i lignende ordelag.

- Det er alltid hyggelig med ros, men vi må ikke la det bli en sovepute. Vi er klar over at vi har kvalitet i laget og at vi har hatt en god utvikling, men lørdag kveld må vi være fullstendig skjerpet, sa han.

Landslagssjefen har hatt troppen samlet siden onsdag i forrige uke, og han er tilfreds med forberedelsene selv om midtstopper Ricardo Carvalho meldte skadeforfall fredag. Paulo Bento ville ikke ut med hvem som erstatter ham.

- Vi har forberedt oss bra og er fokuserte på oppgaven. Vi har mye selvtillit, men også respekt for Norge og det laget har prestert, sa han ifølge sapo.pt.

- Det er bare ett resultat vi er ute etter, og det er seier. Da er vi på tabelltopp. For å oppnå det må vi angripe og dominere kampen, men vi må være tålmodige og ikke la oss stresse.

Paulo Bento pekte på Norges defensive styrke som en utfordring for Portugal. Han er også klar over at det norske laget vil greie seg fint med et uavgjort resultat, mens portugiserne må vinne for å ta kommandoen i gruppen.

(NTB)