Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bents siste kveld med pokerlaget

TRONDHEIM (Dagbladet): Bent Skammelsrud synes det er vemodig å ta farvel med Trondheim, Rosenborg og pokerlaget, som han har vært med i de sju siste åra. I dag setter han seg på flyet for å begynne sitt nye fotball-liv i den tyske storklubben Bayer Leverkusen, men han vil gjerne komme tilbake til Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette har gått fryktelig fort. Jeg står her og lurer på hva som foregår, ler Rosenborgs sympatiske eks-kaptein.

Det er så mye han kommer til å savne når han i dag drar for å være med på Bayer Leverkusens treningsleir i Roma: Rosenborg-gutta, det åpne klubbhuset, de vennlige trondhjemmerne...

- Og så må jeg nevne kortlaget som har møttes hver mandag i sju år. Det blir vemodig å dra fra dem også, sier Bent Skammelsrud.

Han var innom pokerlaget i går kveld, men bare for å si farvel. Kortspilling ble det ikke tid til.

- Jeg hadde håpet å få ei uke til å ordne meg på, men de ville absolutt ha meg med på treningsleiren, sier Bent.

Hektisk pakking

Om ei uke er han tilbake i Trondheim. Da har han fire dager på å gjøre unna resten av pakkingen, før han flytter til Tyskland.

- Jeg har alltid hatt et avslappet forhold til det å bli proff i utlandet, men nå er det alvor og da får du en helt annen følelse inni deg, sier Skammelsrud.

Han ble ringt opp av Bayer Leverkusen på flyplassen, da han var på vei til FC Köln.I løpet av ett døgn var avtalen i boks. Kontrakten ble underskrevet klokka 04 natt til lørdag.

- Det at Rosenborg ikke kom til kvartfinalen i Mesterligaen gjorde avgjørelsen mye lettere. I motsatt fall ville det vært veldig vanskelig å dra, sier Bent Skammelsrud.

- Hvordan blir Rosenborg uten deg?

- Det er det jeg bekymrer meg minst for. Det kommer til å gå glattere enn noen tror, sier Bent.

Gode erstattere

Han mener RBK har gode erstattere i de midtbanespillerne som allerede er i klubben, bare de får den nødvendige tillit.
- Hvordan blir livet i Bundesliga?
- Det er en helt annen liga enn jeg er vant til. Det blir tøft og jevnt hele tida, med Mesterliga-nivå på alle kamper, sier Bent.

Han vet klubben har mange gode spillere, men regner med å få sjansen når han først er kjøpt inn.

- England ville kanskje vært tryggere rent sosialt, men jeg tror at tysk fotball passer meg bedre enn engelsk, sier Bent til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!