Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benyoun-trippel da Liverpool nedsablet Burnley

Benitez' menn scoret fire.

SCORET TRE: Yossi Benayoun noterte seg for tre mål på Anfield. Liverpool utklasset Burnley. Foto: Lindsey Parnaby / EPA.
SCORET TRE: Yossi Benayoun noterte seg for tre mål på Anfield. Liverpool utklasset Burnley. Foto: Lindsey Parnaby / EPA. Vis mer

|||Burnley ble knust 4-0 etter Yossi Benayouns hattrick, men Liverpool-keeperen José Reina tror ikke på ligagull.

- Det er ikke frustrasjon, det er resignasjon, sier Reina.

Den spanske sisteskansen er ikke fornøyd med tingenes tilstand i Liverpool. To av høstens seriekamper er allerede endt med tap, og mange føler at viktige Xabi Alonso ikke er erstattet fullt ut på midtbanen.

- Kanskje er tiden inne for å være realistisk og ikke tenke på tittelen, men på å vinne neste kamp, sier Reina til The Guardian.

Spanjolen mener ligagull ikke er et realistisk mål for Merseyside-gigantene.

Ikke siden 1990 har Liverpool blitt seriemester.

Benayoun i praktslag

I lørdagens seier mot Burnley var Yossi Benayoun den store helten i rødt. Han herjet tidvis med de nyopprykkede gjestene.

Israeleren ordnet 1-0 iskaldt med høyrefoten etter å ha lurt Burnley-forsvarer Graham Alexander etter 27 minutter.

Fire minutter før pause kunne Dirk Kuyt doble til 2-0 etter at Burnley-keeper Brian Jensen måtte gi retur på et skudd fra Benayoun. Fjernsynsreprisene viste at Kuyt sto i offsideposisjon, men målet ble godkjent.

Benayoun la selv på til 3-0 etter en times spill. Fernando Torres og Steven Gerrard sto bak forspillet, før Gerrard serverte den tidligere West Ham-spilleren. Benayoun kunne ikke unngå å score i tom kasse fra fem meter.

Overtidsscoring

Og åtte minutter før slutt var israeleren på plass igjen. Fra kort hold og alene med keeper scoret 29-åringen sitt tredje for kvelden.

Ydmykelsen var komplett.

Liverpool var klart best i solskinnet på Anfield. Burnley har slått både Manchester United og Everton i høst, men var sjanseløse denne gangen.

Christian Kalvenes var ikke med i Burnleys tropp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling