OPPGITT: Dortmund-trener Jürgen Klopp benyttet dagens pressekonferanse til å avkrefte ryktene som har versert i Tyskland de siste dagene. De skal ha gått ut på at Jürgen Klopp forlater Dortmund fordi han har blitt kastet ut av kona etter å ha vært utro med kona til en av spillerne på laget. Dette er altså ikke sant. Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi
OPPGITT: Dortmund-trener Jürgen Klopp benyttet dagens pressekonferanse til å avkrefte ryktene som har versert i Tyskland de siste dagene. De skal ha gått ut på at Jürgen Klopp forlater Dortmund fordi han har blitt kastet ut av kona etter å ha vært utro med kona til en av spillerne på laget. Dette er altså ikke sant. Foto: REUTERS/Alessandro BianchiVis mer

Benyttet pressekonferanse til å avkrefte ville utroskapsrykter

- Wow!

(Dagbladet): Jürgen Klopp offentliggjorde for kort tid siden at han gir seg som trener for Borussia Dortmund etter sesongen. Det tyske storlaget hadde en begredelig start på sesongen, og lå nederst på tabellen på nyåret. Nå ser det betraktelig bedre ut for gultrøyene, men Klopp velger likevel å takke for seg.

Til tross for en skuffende sesong, er Dortmund fortsatt med i den tyske cupen. I morgen venter semifinale, mot selveste Bayern München, og i dag møtte treneren pressen.

I den forbindelse benyttet karismatiske Klopp sjansen til å avkrefte de ville ryktene som har versert i Tyskland de siste dagene.

- Det har kommet meg for øre at det går rykter om at jeg forlater Dortmund fordi jeg har blitt kastet ut av kona fordi jeg har et forhold til kona til en av spillerne mine. Wow! Ærlig talt, så har jeg sjelden hørt et rykte som interesserer meg, men jeg syntes dette fortjente å bli avkreftet, sier Jürgen Klopp ifølge Bild.

37-åringen er gift med sin Ulla, og bedyrer at han fortsatt elsker henne av hele sitt hjerte.

Den avtroppende Dortmund-trenerens pressekonferanser er sjelden kjedelige, men her måtte han altså sette seg ned for et alvorsord. Men etterpå fortsatte han i kjent stil, og kjørte på med selvironi.

- Men hun har hundre andre grunner for å kaste meg ut. Jeg har ikke forhold til andre kvinner, men jeg er veldig klønete. Dette har ikke skjedd, sier Klopp.

- Hjemme hos oss tar vi det hele med ro. Jeg måtte bare få dette på det rene.

Dortmund og Bayern møtes til semifinale på Allianz Arena klokka 20.30 i morgen kveld.