Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benzema i mer trøbbel: I avhør for hvitvasking og narkotikasmugling

- Han har tapt mye på dette.

I AVHØR: Karim Benzema har hatt noen tøffe måneder, og det ser ikke ut som det blir bedre med det første. Foto: Burak Akbulut / Anadolu Agency
I AVHØR: Karim Benzema har hatt noen tøffe måneder, og det ser ikke ut som det blir bedre med det første. Foto: Burak Akbulut / Anadolu Agency Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De siste månedene har det stormet rundt den franske landslagsspilleren Karim Benzema.

I november ble han siktet for utpressing av landsmannen Mathieu Valbuena, etter at han angivelig skal ha presset Valbuena for penger etter å ha sett en sexvideo sistnevnte skal ha spilt inn med kona.

Mens saken pågår, har Benzema fått beskjed om å holde seg unna Valbuena. Han er også suspendert fra det franske landslaget på ubestemt tid.

Hvitvasking og smugling Benzema risikerer fem års fengsel om han blir dømt for utpressing av landsmannen. Som om ikke det var nok trøbbel for Benzema fra før, har han nå vært inne i avhør hos politiet på grunn av noe helt annet.

Ifølge den franske avisa La Liberation, er Benzema avhørt som et vitne i en straffesak om hvitvasking og smugling.

Benzema, hans innerste vennesirkel og et selskap de startet sammen, skal ifølge avisa ha tilknytning til en organisert, kriminell gruppe, som mistenkes for hvitvasking og smugling av narkotika.

- Benzema har tapt mye på dette, sier en kilde til den franske avisa.

Risikerer å miste EM Ettersom Benzema er suspendert fra det franske landslaget, risikerer han å miste sommerens EM på hjemmebane.

Den siste hendelsen gjør at håpet om EM-spill for Real Madrid-spilleren sannsynligvis ikke blir noe høyere med det første.

På klubblaget går det midlertidig bedre for franskmannen, som har spilt 19 av 26 kamper fra start, og står med 19 mål og to assist.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!