Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benzema innrømmer å ha vært mellommann i sex-skandale

Utpressing av lagkamerat.

BEKREFTER: Karim Benzema skal ha innrømmet overfor politiet at han hjalp kameraten med å få kontakt med Mathieu Valbuena, som er offer for utpressing. Foto: REUTERS/Charles Platiau/Files
BEKREFTER: Karim Benzema skal ha innrømmet overfor politiet at han hjalp kameraten med å få kontakt med Mathieu Valbuena, som er offer for utpressing. Foto: REUTERS/Charles Platiau/Files Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Karim Benzema skal ha innrømmet overfor politiet at han hjalp kameraten med å få kontakt med Mathieu Valbuena, som er offer for utpressing.

En sexvideo på avveie, som skal vise Valbuena med sin kone, har ført til at landslagsspilleren har blitt presset for penger.

Benzema, Valbuenas lagkamerat på landslaget, er siktet for å ha medvirket til utpressingen. Ifølge nyhetsbyrået AFP har Benzema innrømmet å ha vært en mellommann, men at han bare ville hjelpe barndomsvennen Karim Zenati, som skal være en av utpresserne.

- Ser ut som en idiot I et avhør med politiet skal Benzema har blitt konfrontert med en telefonsamtale han hadde med Zenati. I den samtalen snakker Benzema om hvordan han fortalte Valbuena om videoen.

- Jeg hadde en samtale med Zenati om hvordan saken skulle tas opp med Valbuena. Det var ikke min intensjon at Zenati skulle tjene penger på dette, og jeg tenkte meg ikke om. Jeg er i sjokk, og for å være helt ærlig, så ser jeg ut som en idiot, sier Benzema.

Risikerer streng straff Alain Jakubowicz er Benzemas advokat, og han mener samtalen med politiet viser at spilleren ikke hadde noen onde hensikter.

Benzema, som spiller for Real Madrid, risikerer i verste fall å bli fengslet i fem år dersom han finnes skylding i utpressing. I så fall er karrieren hans i fare.

Valbuena spiller for Benzemas tidligere klubb, Lyon.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!