Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benzema matchvinner mot Liverpools «B-lag»

Liverpool i poengnød.

Real Madrid - Liverpool 1-0 (1-0)

(Dagbladet):Brendan Rodgers valgte å la sine nøkkelspillere hvile mot Real Madrid.

Raheem Sterling, kaptein Steven Gerrard, Jordan Henderson, Mario Balotelli, Glen Johnson og Phillipe Coutinho var alle henvist til benken.

- Jeg hvilte ikke spillere med tanke på lørdagens kamp. Prestasjonen vår har ikke vært så bra i det siste, at laget tas ut av seg selv. Ingen spillere hadde gjort det bedre enn de som var utpå der, sier Brendan Rodgers.

Real Madrid stilte derimot med toppet lag. Gareth Bale var riktignok plassert på benken, men det skyldtes at han har vært ute av spill den siste måneden.

Benzema i form I det 27. spilleminutt løsnet det for Real-offensiven. Spanjolene satte opp ett vakkert angrep på venstresiden. Venstreback Marcelo ble med framover, og på bakerste stolpet lurte Karim Benzema. Franskmannen gjorde ingen feil, og satte ballen sikkert i mål.

 MATCHVINNER:  Karim Benzema avgjorde for Real Madrid mot Liverpool.  Foto: EPA/JAVIER LIZON
MATCHVINNER: Karim Benzema avgjorde for Real Madrid mot Liverpool. Foto: EPA/JAVIER LIZON Vis mer

Bare Luiz Adriano (6) har scoret flere mål enn Benzema i årets turnering. Real-spissen har scoret fem mål på fire kamper.

Da hadde både Cristiano Ronaldo og James Rodriguez hatt gode muligheter til å sette ballen i nettmaskene.

Liverpool-mannskapet som fikk juling på eget gress mot det samme Real-laget for to uker siden, leverte en langt bedre oppvisning i den spanske hovedstaden, til tross for at halve laget var byttet ut.

Pasningsspillet til de rødkledde var flere nivåer høyere, men de store sjansene uteble. Før hvilen klarte de ikke å få fram et eneste skudd på mål.

Frustrert Ronaldo Det første kvarteret av den andre omgagen var langt friskere. Alberto Moreno satte Iker Casilas på sin første prøve, før Adam Lallana var en liten halvmeter fra utlikne noen minutter senere.

I den andre enden ble Cristiano Ronaldo bare mer og mer frustrert. Portugiseren sørget for at han bare en scoring unna å tangere Rauls målrekord, da han scoret på Anfield sist.

 FRUSTRENDE AFTEN:  Cristiano Ronaldo fikk det aldri helt til å fungere mot Liverpool Foto: AP Photo/Paul White
FRUSTRENDE AFTEN: Cristiano Ronaldo fikk det aldri helt til å fungere mot Liverpool Foto: AP Photo/Paul White Vis mer

Men dette var ikke Reals nummer sjus dag. Skuddene han kom til, stoppet Simon Mignolet relativt greit.

Etter en time spill kom kveldens nest høyeste jubelbrøl så langt på Santiago Bernabeu. Gareth Bale har ikke spilt en fotballkamp siden han spilte for Wales den 13. oktober. James Rodriguez ble ofret.

Med et litt over 20 minutter kom nesten tro kopi av 1-0-scoringen. Nok engang fant Marcelo Benzema alene på bakerste stolpe. Men denne gangen traff ikke franskmannen mål.

Yppet seg Liverpools b-lag, klarte seg overraskende bra mot Real Madrids stjernegalleri. Manager Brendan Rodgers så muligheten for poeng og kastet inn Steven Gerrard og Raheem Sterling.

Bare minuttet senere var Real nær ved å punktere kampen. Innbytter Gareth Bale traff ikke klokkerent, men ballen gikk likevel i tverrliggeren.

Begge laget virket ganske fornøyde med resultatet de siste minuttene. Selv med trioen Gerrard, Sterling og Coutinho på banen klarte ikke de rødkledde å skape noe som lignet på en målsjanse.

 B-PREGET:  Liverpool startet med et B-preget lag mot Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
B-PREGET: Liverpool startet med et B-preget lag mot Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO Vis mer

- Vi hadde sjanser nok til å score flere mål. Men vi hadde god kontroll, sier Carlo Ancelotti.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media