Benzema og Ribery må møte i retten etter sex-skandale

Risikerer tre år i fengsel.

MÅ MØTE I RETTEN: Franck Ribery og Karim Benzema har vært under etterforskning i forbindelse med sex med en mindreårig prostituert. Nå må de møte i retten. Foto: AFP PHOTO
MÅ MØTE I RETTEN: Franck Ribery og Karim Benzema har vært under etterforskning i forbindelse med sex med en mindreårig prostituert. Nå må de møte i retten. Foto: AFP PHOTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To av Frankrikes aller største fotballstjerner, Franck Ribery og Karim Benzema,  må møte i retten etter at de angivelig skal ha vært på et ulovlig horebesøk som  involverte prostituerte under 18 år.

Det melder The Guardian i kveld.

Skandalen strekker seg tilbake til 2010 da Ribery skal ha hatt et forhold til den prostituerte Zahia Dehar, som på det tidspunktet var under 18 år.

«En gave» Saken ble etterforsket, og Dehar fortalte etterforskerne at Karim Benzema betalte henne for sex i 2008. Da var hun 16 år gammel. Senere fortalte hun at Ribery hadde gjort det samme i årene som fulgte.

Ribery på sin side innrømmet å ha truffet Dehar, og at han hadde fløyet henne til Munchen som «en gave» på sin egen 26-årsdag.

Ribery, som er gift og har tre barn, hevdet han ikke visste at Dehar var mindreårig. Hun selv har også uttalt at hun aldri fortalte fotballspillerne om sin alder.

Risikerer tre år i fengsel I november i fjor ba statsadvokaten om at saken mot spillerne ble droppet ettersom de ikke var klar over alderen. Slik gikk det ikke og nå må spillerne møte i retten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer