Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benzema satte Ronaldo i skyggen

Slo til med hat-trick mot Auxerre.

STJAL SHOWET: Karim Benzema (tv) satte Cristiano Roanldo i skyggen med tre scoringer mot Auxerre.Foto: SCANPIX/AP Photo/Paul White
STJAL SHOWET: Karim Benzema (tv) satte Cristiano Roanldo i skyggen med tre scoringer mot Auxerre.Foto: SCANPIX/AP Photo/Paul White Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cristiano Ronaldo scoret, men kom for en gangs skyld i skyggen av Karim Benzema da Real Madrid slo Auxerre 4-0 i mesterligaen.

Benzema straffet sine franske landsmenn som kom til Madrid med et lite håp om å sikre europaligaspill. Han ga seg ikke før han hadde scoret tre ganger for et Real-lag som stilte B-preget, men som likevel avsluttet mesterligaen med 16 av 18 mulige poeng.

Benzema nikket inn det første målet på innlegg fra Ronaldo, som selv knallet inn 2-0-målet. Benzema viste fram avslutteregenskapene igjen i det 72. og det 88. minutt da han fullførte sitt hattrick.

- Jeg er veldig glad for å ha scoret tre mål. Jeg skal jobbe hardt for å spille som i dag hver eneste gang, sa Benzema til spansk TV.

Real Madrid har ikke kommet til kvartfinale i mesterligaen de seks siste sesongene og vil gjerne bryte den barrieren igjen denne sesongen.

38-årige Jerzy Dudek fikk sjansen i mål for Real Madrid onsdag, men polakken måtte byttes ut med skade i slutten av første omgang. Han fikk en smell i hodet i en duell.

Milan mønstret reservene etter at 2.-plassen ble sikret i forrige runde, og 0-2-tapet hjemme mot Ajax kostet derfor ikke mer enn såret stolthet. For Ajax gjorde det godt å sikre europaligaplassen for egen maskin i Frank de Boers første kamp som midlertidig trener.

Demy de Zeeuw og Toby Alderweireld scoret målene for gjestene.

Ronaldinho spilte fra start for Milan for første gang på åtte kamper, mens Zlatan Ibrahimovic kom inn siste halvtime mot gamleklubben.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!