Super sub: Karim Benzema har tidvis blitt utskjelt denne sesongen. I dag gav han svar på tiltale. Foto:REUTERS/Robert Pratta.
Super sub: Karim Benzema har tidvis blitt utskjelt denne sesongen. I dag gav han svar på tiltale. Foto:REUTERS/Robert Pratta.Vis mer

Benzema scoret etter 43 sekunder på banen

Mourinho fikk viktig bortemål.

(Dagbladet): Lyon-Real Madrid 1-1 (0-0)

Karim Benzema har tidvis blitt utskjelt denne sesongen, og Madrid hentet City-spiss Adebayor på lån i januar for å forsterke angrepet. Nettopp Adebayor var mannen som ble byttet ut da Karim Benzema entret banen.

Karim Benzema hadde bare vært på banen i 43 sekunder før han tråklet seg gjennom forsvaret til Lyon, og sendte ballen mellom beina til Lloris i mål. Da hadde det gått 65 minutter av kampen, og ledelsen var fortjent etter noen store Madrid-sjanser tidlig i den andre omgangen.

Det var en rolig start på Stade Gerland i Lyon hvor Lyon-spiss Gomis fikk den eneste store sjansen i første omgang. Casillas reddet forsøket med et tigersprang, og lagene gikk til pause med 0-0.

Store sjanser Mange vil nok tro at José Mourinho var fornøyd med tingenes tilstand, da Madrid ikke har for vane å spille offensiv fotball på bortebane. Andre omgang derimot, startet med et fyrverkeri. Først smalt Ronaldo et firspark i stolpen, før Sergio Ramos raget høyest på et innlegg og headet ballen i tverrliggeren.

Etter 65 minutter tok altså Madrid ledelsen, og seieren så lenge ikke ut til å være truet. Dette var forøvrig Real Madrids første mål på Stade Gerland noensinne.

Feilaktig mål Fem minutter før slutt våknet endelig hjemmepublikummet og Lyon. Et Lyon-frispark havnet til slutt hos Gomis som enkelt kunne sette ballen i mål.

Det ble ikke flere mål i kampen, og Mourinhos menn tar dermed med seg et greit resultat før returen i Madrid.

Michel Bastos pådro seg gult kort for Lyon, og må stå over returkampen.