Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Benzema senket Brasil

Frankrike med seks på rad uten tap for Brasil.

MATCHVINNER: Karim Benzema scoret kampens eneste mål mot Brasil. Foto: EPA
MATCHVINNER: Karim Benzema scoret kampens eneste mål mot Brasil. Foto: EPA Vis mer

Laurent Blanc har fått skikk på Frankrike etter VM-fadesen i fjor. Mot Brasil ble Karim Benzemas matchvinner med sin 1-0-scoring.

Etter et håpløst VM og en trist start på EM-kvalifiseringen med 0-1 hjemme for Hviterussland, har seierne kommet som perler på en snor for Frankrike. Det ble også tilfellet mot fotballstormakten Brasil onsdag.

Brasils nedtur startet da Hernanes ble utvist for en stygg, høy takling på Benzema etter 40 minutter. Benzema ristet av seg smellen i brystet og tok revansj på gultrøyene da han satte inn kampens eneste mål i det 54. minutt.

Benzema ble tydelig tent av målet og leverte flere gode avslutninger utover i annen omgang. Nærmest 2-0 var han med en stupheading som Brasil-keeper Julio Cesar reddet mesterlig.

Kampen ble Frankrikes sjette på rad uten tap mot Brasil. De femdobbelte verdensmesterne sliter fortsatt med å finne formen etter sommerens skuffende VM, og står nå med 0-1-tap for både franskmennene og erkerival Argentina de to siste kampene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling