Ber Beckham endre livsstil

Manchester United-sjef Alex Ferguson ber David Beckham slutte å oppføre seg som en popstjerne.

Midtbanespilleren og Spice Girls-kona Victoria er faste gjester på filmpremierer, kjendisfester og er venner med store deler av Storbritannias kulturelite.

Sir Alex ser heller at Beckham oppfører seg som en fotballspiller.

- Han har en livsstil han nyter, og jeg vet ikke hvordan han klarer det. Jeg vet ikke hvordan han kan leve et slikt liv med all oppmerksomheten han får, sier manageren til

The Sun

.

Ifølge United-sjefen er ikke Beckham oppmerksom på hvordan han blir oppfattet blant folk flest.

- David liker dette. Han vet han har stjernestatus, og mye av det er hans egen feil. Han har kultivert seg sjøl. Han liker å kle seg på en bestemt måte og endre hårfrisyren, og er ikke klar over hvordan han blir framstilt av mange folk. Jeg sier det til han stadig vekk.

Det er selvfølgelig kidnappingsplanene rundt familien Beckham som har fått Ferguson til å rope varsko. Ei engelsk avis avslørte i helga at en østeuropeisk gjeng ville bortføre Victoria og kreve 60 mill. i løsepenger.

- Jeg tror situasjonene er under kontroll, politiet har gjort sin jobb. Men det viser bare hvor stort fotball er blitt, og ulempene det bringer med seg.

Manchester United-sjefen er en farsfigur for 27-årige Beckham, og han kommer også med litt ros til sin aller største stjerne.

- Han er velsignet med stor utholdenhet, han prøver alltid og det beundrer jeg. Han er også jordnær og har god manerer.

(Dagbladet.no)

<B>SLIK, BECKHAM: United-sjef Alex Ferguson liker best å se David Beckham i fokus på banen - ikke på byen.