Ber Carew ordne opp med Houllier

Villa-kaptein påpeker at begge er voksne.

SAVNES PÅ LAGET: Stilian Petrov synes det er leit at Aston Villa ikke bruker John Carew på førstelaget. Foto: AP/Tom Hevezi
SAVNES PÅ LAGET: Stilian Petrov synes det er leit at Aston Villa ikke bruker John Carew på førstelaget. Foto: AP/Tom HeveziVis mer

(Dagbladet): John Carew har ikke trukket på seg Aston Villa-trøya den siste måneden, og i jula fortalte manager Gerard Houllier at spissen ikke ville spille mot Manchester City.

Tidligere har fransmannen omtalt Norge-spissen som «dum» - etter at Carew reagerte på uttalelser fra manageren som ble ansatt i sommer.

To voksne menn Villa-kaptein Stilian Petrov ber nå Carew og Villa-sjefen skvære opp - enda en gang.

- Jeg tror han og manageren må rydde opp seg i mellom. De er voksne menn, og jeg tror klubben er viktigst. Hvis du vil ha noen på laget, så trenger du å finne ut hva som må til. Hvis vi kan få ham tilbake, så ville det vært flott. Han har scoret mål for oss før, sier Petrov til The Independent.

Bulgareren synes det er frustrerende at nordmannen ikke har vært i førsteelleveren på lenge.

- Vi vet hva John er god for. Hvis de kan ordne opp, så vil vi definitivt ønske ham velkommen tilbake på laget. Alle som kan bidra trengs nå. Vi har gode spillere, og vi trenger alle som er tilgjengelige.

Carew, Carew Carew har tidligere stått i høy kurs hos fansen, og Petrov mener nordmannen på nytt kan få høre sin egen sang runge på Villa Park.

- Jeg kan ikke gå i detaljer, jeg hvis John ønsker å vise fansen at han hører til her må han hjelpe oss. Vi trenger ham virkelig. Han er helt klart en av våre beste spillere, og jeg håper vi kan bruke ham. Han har vært en stor helt her, og vi har savnet ham, sier Petrov.

GAMLE KJENTE:  Gerard Houllier var i Lyon da John Carew ble solgt til Aston Villa. Foto: AP/Paul White
GAMLE KJENTE: Gerard Houllier var i Lyon da John Carew ble solgt til Aston Villa. Foto: AP/Paul White Vis mer

Carew her bare kontrakt til sommeren, og seinest i går bekreftet WBA-manager Roberto Di Matteo at spissen frister.

- Carew er én av dem vi ser på, men vi er ikke sikre på om spilleren er tilgjengelig for øyblikket. Vi ser etter en spiller som har vist at han kan. Det er ikke mange av dem, og det er vanskelig fordi så mange klubber er ute etter en spiss, sier italieneren til Sky Sports.

John Carew har ikke besvart Dagbladets henvendelse fredag formiddag.

NEDRYKKSFARE: Gerard Houllier ble pepet ut av Villa-fansen i siste hjemmekamp. Franskmannen har fått forsikringer om at han sitter trygt, på tross av at Villa ikke har vært på nedrykksplass siden 2004. Foto: AP/Tom Hevezi
NEDRYKKSFARE: Gerard Houllier ble pepet ut av Villa-fansen i siste hjemmekamp. Franskmannen har fått forsikringer om at han sitter trygt, på tross av at Villa ikke har vært på nedrykksplass siden 2004. Foto: AP/Tom Hevezi Vis mer