Ber Carew ordne opp med Houllier

Villa-kaptein påpeker at begge er voksne.

SAVNES PÅ LAGET: Stilian Petrov synes det er leit at Aston Villa ikke bruker John Carew på førstelaget. Foto: AP/Tom Hevezi
SAVNES PÅ LAGET: Stilian Petrov synes det er leit at Aston Villa ikke bruker John Carew på førstelaget. Foto: AP/Tom Hevezi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Carew har ikke trukket på seg Aston Villa-trøya den siste måneden, og i jula fortalte manager Gerard Houllier at spissen ikke ville spille mot Manchester City.

Tidligere har fransmannen omtalt Norge-spissen som «dum» - etter at Carew reagerte på uttalelser fra manageren som ble ansatt i sommer.

To voksne menn Villa-kaptein Stilian Petrov ber nå Carew og Villa-sjefen skvære opp - enda en gang.

- Jeg tror han og manageren må rydde opp seg i mellom. De er voksne menn, og jeg tror klubben er viktigst. Hvis du vil ha noen på laget, så trenger du å finne ut hva som må til. Hvis vi kan få ham tilbake, så ville det vært flott. Han har scoret mål for oss før, sier Petrov til The Independent.

Bulgareren synes det er frustrerende at nordmannen ikke har vært i førsteelleveren på lenge.

- Vi vet hva John er god for. Hvis de kan ordne opp, så vil vi definitivt ønske ham velkommen tilbake på laget. Alle som kan bidra trengs nå. Vi har gode spillere, og vi trenger alle som er tilgjengelige.

Carew, Carew Carew har tidligere stått i høy kurs hos fansen, og Petrov mener nordmannen på nytt kan få høre sin egen sang runge på Villa Park.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer