Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ber datteren legge opp

- Tennisspillere er dummest i verden. Sier faren til Venus og Serena Williams.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tennisfedre er noe for seg selv. Richard Williams er pappa og trener til to av universets beste tennisjenter, uten at han klarer å glede seg over det.

Til danske Jyllandsposten sier amerikaneren at han ikke har noe til overs for tennisverdenen - og spesielt ikke Wimbledon-turneringen.

Derfor håper han eldstedatter Venus gir seg snart.

- Tennis kommer det ikke noe godt ut av. Personene som styrer profesjonell tennis er likeglad om spillerne er totalt uten utdannelse. Tennisspillere og boksere er de dummeste atleter i verden, sier Williams til avisa.

Williams følger døtrene sin tett i den tradisjonsrike grasturneringen i London - og finnner mye å ergre seg over.

- Bare det at de krever at spillerne skal bruke hvitt tøy. Tilskuerne skal sitte helt stille, så man tror man er i en begravelse. I virkeligheten har vi bruk for innlevelse fra tilskuerne. Jeg liker meg virkelig ikke her, sier Williams.

Williams senior er ikke den eneste eksentriske tennispappaen i WTA-sirkuset.

Franske Mary Pierce har tidligere bedt politiet om å holde sin far unna henne, mens Jelena Dokic har brutt totalt med sitt ukontrollerbare opphav.

(Dagbladet.no)

TRENER OG ELEV:</B> Richard Williams har trent datteren Venus til nå tennistoppen i 15 år.