Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ber folk gi penger til Müller etter skrekkfallet

Lukas Müller ble lam etter fallet i skiflygingsbakken i Kulm i januar.

BER FOLK STØTTE: Østerrikes skiforbund ber folk bidra økonomisk for å støtte Lukas Müller, som ble lam etter fallet i skiflygingsbakken i Kulm i januar. Foto: NTB Scanpix
BER FOLK STØTTE: Østerrikes skiforbund ber folk bidra økonomisk for å støtte Lukas Müller, som ble lam etter fallet i skiflygingsbakken i Kulm i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Østerrikes skiforbund ber folk bidra økonomisk for å støtte Lukas Müller, som ble lam etter fallet i skiflygingsbakken i Kulm i januar.

Müller, som var prøvehopper under VM i skiflyging, pådro seg brudd i sjette og sjuende halsvirvel samt skade på ryggmargen.

«Lukas er 23 år gammel, og livet hans utvikler seg nå i en helt annen retning enn han så for seg. Ved å gi en donasjon, kan du støtte Lukas», heter det i meldingen fra Østerrikes skiforbund.

23-åringen må blant annet bygge om hjemmet sitt for å få en enklere hverdag. Kostbare operasjoner kan også være med å hjelpe Müller.

«Tusen takk for støtten», sier Müller. Mange har allerede bidratt økonomisk for å hjelpe den uheldige hopperen.

Müller har ikke gitt opp å få tilbake førligheten i beina.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram