Ber Kippe vurdere landslags-nei

Nordlie ønsker møte med Hareide.

Lillestrøm-trener Tom Nordlie ber sin stopperklippe Frode Kippe vurdere å trekke seg fra det norske landslaget så lenge spilleren kun blir ansett som reserve for Brede Hangeland.

LSK-treneren er ikke enig med landslagssjef Åge Hareide i at Kippe og Hangeland er så like at de ikke kan spille samtidig.

- Jeg mener Hangeland er en mer rolig og spillende type og at Frode Kippe, kanskje overraskende for mange, er veldig hurtig og duellsterk. Han er mer lik Kjetil Wæhler, Erik Hagen og Vidar Riseth, sier Nordlie til NRK.

Kippes situasjon i landslaget er så fastlåst at Nordlie ønsker et møte med landslagsledelsen. Han mener reservestatusen er så uheldig for Kippes utvikling at LSK-kapteinen bør vurdere landslagsfremtiden.

- Det er en ære for LSK og en ære for spillerne i LSK å spille for landslaget. Men hvis man kun skal være «cover» for Brede Hangeland, så er jeg litt bekymret. Da er det kanskje bedre for Frodes utvikling å få trent ordentlig hjemme, påpeker Tom Nordlie.

Åge Hareide ønsker ikke å svare på utspillet fra Nordlie gjennom mediene.

(NTB)

BEKYMRET FOR KIPPE: Tom Nordlie er uenig med Hareide i at Frode Kippe og Brede Hangeland ikke kan spille sammen. Han mener LSK-stopperen bør vurdere å trekke seg fra landslaget. Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet
BEKYMRET FOR KIPPE: Tom Nordlie er uenig med Hareide i at Frode Kippe og Brede Hangeland ikke kan spille sammen. Han mener LSK-stopperen bør vurdere å trekke seg fra landslaget. Foto: Daniel Sannum Lauten/Dagbladet Vis mer