Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ber McManaman bli

David Beckham håper Steve McManaman kan hjelpe ham med å finne seg til rette i Real Madrid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det hadde vært fint om vi kunne spille sammen neste sesong, er beskjeden Beckham skal ha gitt McMananman per telefon, ifølge engelske The Sun.

Real Madrid skal ha hatt planer om å ofre McManaman til fordel for Beckham på midtbanen. Men McManaman ønsker ikke å forlate den spanske toppklubben.

- Jeg har mottatt mange telefoner angående min antatte hjemreise til England, og jeg skal også ha mistet trøya mi og blitt kastet på dør. Men alt dette er tull. Jeg er Real Madrid-spiller, sier McManaman.

- Jeg er fortsatt Real Madrid-spiller, og jeg skal ikke gå noen steder. Jeg elsker å være i Madrid, jeg kommer til å være i trening igjen neste uke før vi drar til Østen, sier McManaman, som tilbringer ferien i sin luksusvilla på Mallorca.

McMananman har fått æren for at Real kapret Beckham. Selv mener han at den rollen han er blitt tilskrevet, er sterkt overdreven.

- Vi kjenner hverandre fra vår dager sammen med England, men min rolle i Davids underskriving for Real Madrid har vært sterkt overdrevet. Mye tull er skrevet i spansk presse om at jeg skal ha hjulpet til med avtalen.

VIL BLI: Steve McManaman har ingen ønsker om å forlate Real Madrid. Foto: REUTERS/SCANPIX: