Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ber om fred fra Odd-fansens telefonstorm

Arne Sandstø og Gaute Larsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Etter bare ett poeng på sine seks siste kamper har Odd Grenland gått fra å være en het Royal League-kandidat til å havne i nedrykks-sumpa. Utviklingen bekymrer naturligvis telemarkingene - noe Odd-trenerne Arne Sandstø og Gaute Larsen har fått merke den siste tida.

De blir pepret med sms\'er og telefoner fra folk som sår tvil om innstillingen til spillerne, og som frykter at de går på banen uten maksimal innsats.

- Vi blir nedringt og mottar en hel haug med sms-meldinger, mens klubbens mailboks er full av spørsmål. Samtlige lurer på om spillerne ikke gidder eller mangler innsats. Svaret sier seg selv, sier trenerduoen til Varden.

Bedrevitere

Enkelte forståsegpåere drister seg også til å komme med innspill på hvordan laget bør spille.

- Vi kan ikke hoppe til venstre fordi «Hansen» mener det, eller til høyre fordi «Gundersen» synes det er best. De spillerne vi disponerer er vår stall. Disse skal gjøre jobben og det er jeg trygg på at de klarer, sier Sandstø.

I sine siste to kamper møter Odd Lillestrøm hjemme og Start borte. For å føle seg helt trygg på fornyet Tippeliga-kontrakt bør det bli tre poeng mot ett av lagene.

Gaute Larsen har nærmest forskuttert seier på søndag.

NEDRINGT: Det er ikke bare journalister som vil snakke med Odd-trenerne Arne Sandstø og Gaute Larsen om dagen. Nervøse telemarkinger overøser trenerduoen med sms-er og velmenende råd om hvordan Odd bør spille. Foto: SCANPIX
NEDRINGT: Det er ikke bare journalister som vil snakke med Odd-trenerne Arne Sandstø og Gaute Larsen om dagen. Nervøse telemarkinger overøser trenerduoen med sms-er og velmenende råd om hvordan Odd bør spille. Foto: SCANPIX Vis mer

- Enten tar man hodet under armen og flykter, eller så bretter man opp ermene og viser hva som bor i en. Seieren mot Lillestrøm vil bevise det, sier han til Varden.