Ber om mer kynisme

Mot Rosenborg ble Molde straffet for sin manglende kynisme. Nå skal Sandefjord få merke at Kjell Jonevret har pisket djevelskap inn i sine spillere.

Én av Jonvrets bønner: - Mer kynisme gutter!                                                              Foto: Erik Hattrem/Dagbladet
Én av Jonvrets bønner: - Mer kynisme gutter! Foto: Erik Hattrem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| MOLDE (Dagbladet):Kjell Jonevret hevder at tapet mot Rosenborg i seriepremieren ikke var noen katastrofe. Nå skal Molde lære av sine svakheter og slå fryktelig tilbake mot Sandefjord i morgen.

- Sandefjord er sterke på hjemmebane, vi har hatt trøbbel med å lage mål mot dem tidligere. Men vi skapte en god del mor Rosenborg, nå skal vi sette sjansene og spille mer kynisk fotball om det er nødvendig, forteller Jonevret til Dagbladet.

Etter 1-2-tapet mot Rosenborg sist søndag, var Jonevret krystallklar i sine uttalelser om hva som kostet poeng.

- Vi kan ikke drive med flipperspill og finspill i eget forsvarsområde. Måk balldjevelen på havet, sier nå jeg, sa han til Dagbladet den gang.

Den uttalelsen står han fortsatt for. Jonevret har ofte poengtert at Molde-laget må bli mer kyniske. Andre røster har hevdet at forsvaret fremdeles ikke er et topplag verdig.

- Nå har vi faktisk trent på forsvarsspill den siste uken. Vi har også trent på og opptre mer kyniske. Selv om det ikke akkurat er så lett å trene på og la være og drible, forteller han med en humoristisk undertone og skyter inn at innleggskvaliteten også blir forsøkt hevet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer