Ber om møte med Lyn

Mikel-agentene ønsker dialog.

(Dagbladet.no): John Obi Mikel-saken fikk enda et kapittel i kveld, da Lyns styreleder Sveinung Lunde bekreftet overfor NTB at britiske Sport Entertainment & Media Group (SEM) ønsker et møte med klubben.

SEM har sendt et brev til Norges Fotballforbund, der de redegjør for sitt syn på saken.

- Vi har fått kopi av et brev som er sendt fra advokaten til SEM, som igjen representerer Profile Sports i Norge, sier klubbens styreleder Sveinung Lunde til NTB.

Og Lyn har lest brevet med interesse.

- Det interessante er at de for så vidt bekrefter at de ikke lenger representerer Mikel, som 29. april hevet avtalen som faren hadde inngått på vegne av ham, sier Lunde.

Styrelederen avviser ikke å møte representanter fra SEM.

NTB har for øvrig sett brevet det britiske selskapet sendte til NFF. Der skriver Michael Harris blant annet følgende:

«Etter vårt syn vil det være vanskelig å komme fram til verken en midlertidig eller permanent løsning hvis ikke FC Lyn svarer positivt på utspillet til vår klients representanter i Norge om å gå inn i en konstruktiv dialog.»

ØNSKER MIKEL-MØTE: John Obi Mikels agenter likte ikke at han signerte for Manchester United, og tok med den unge nigerianeren til London. Nå vil Sport Entertainment & Media Group møte Lyn. ARKIVFOTO: HANS ARNE VEDLOG
ØNSKER MIKEL-MØTE: John Obi Mikels agenter likte ikke at han signerte for Manchester United, og tok med den unge nigerianeren til London. Nå vil Sport Entertainment & Media Group møte Lyn. ARKIVFOTO: HANS ARNE VEDLOG Vis mer

• Se hele brevet hos nrk.no