Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ber om sju milliarder til flyttbare seter

NFF spør Giske om EM-støtte i dag.

PÅ FRIERFERD: Fotballpresident Sondre Kåfjord overleverer statsråd Trond Giske en kostnadsanalyse i forbindelse med EM-søknaden i ettermiddag. NFF vil trolig be om ca. sju milliarder kroner i statsstøtte for å kunne arrangere EM-sluttspillet i fotball i 2016.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
PÅ FRIERFERD: Fotballpresident Sondre Kåfjord overleverer statsråd Trond Giske en kostnadsanalyse i forbindelse med EM-søknaden i ettermiddag. NFF vil trolig be om ca. sju milliarder kroner i statsstøtte for å kunne arrangere EM-sluttspillet i fotball i 2016. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

Norges Fotballforbund vil trolig be om ca. sju milliarder kroner i statsstøtte for å kunne arrangere EM-sluttspillet i fotball i 2016.

Fotballpresident Sondre Kåfjord overleverer statsråd Trond Giske en kostnadsanalyse tirsdag ettermiddag.

Både VG og Aftenposten skriver at beløpet er rundt sju milliarder kroner.

Beløpet er ment å dekke tribuneplasser på arenaene i Lillestrøm, Stavanger og Trondheim, skriver VG. Dette er 40.000 seter som skal demonteres til mobilt bruk etter EM.

Fotballforbundene i Norge og Sverige ønsker å arrangere EM-sluttspillet i 2016.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media