SENDT AV BANEN: Marcus Rashford fikk rødt kort av dommer John Moss, søndag. Foto: Andrew Yates/Sportimage via PA Images
SENDT AV BANEN: Marcus Rashford fikk rødt kort av dommer John Moss, søndag. Foto: Andrew Yates/Sportimage via PA ImagesVis mer

Ber om unnskyldning etter utvisningen: - Følelsene tok overhånd

Marcus Rashford fikk rødt kort etter ti minutter på banen.

Manchester United tok en etterlengtet seier, søndag, da de slo Burnley 2-0 på Turf Moor.

Romelu Lukaku ble den store helten etter å ha scoret to mål før pause, mens Paul Pogba kunne økt til 3-0 etter at Marcus Rashford fikk straffe etter 68 minutter. Joe Hart var smart på streken og reddet forsøket til franskmannen.

Bare minutter seinere var Rashford i fokus igjen. I en duell med Phil Bardsley ble han sparket av sistnevnte som da lå på bakken, og United-spilleren gikk selv i bakken.

Da han reiste seg konfronterte han veteranen Bardsley og gikk tett opp til ansiktet hans, før han presset panna si mot Bardsleys.

Dommer John Moss belønnet Bardsley med gult for sparket, mens Rashford ble sendt av banen med rødt kort, bare ti minutter etter at han ble byttet inn.

- Unnskyld

Burnley presset på tampen av kampen med en mann mer på banen, men fikk aldri ballen inn bak David de Gea.

Det er nok Marcus Rashford ekstra glad for.

I går kveld beklaget unggutten for det tankeløse opptrinnet 20 minutter før slutt.

- Følelsene tok overhånd, jeg burde ikke reagert på den måten. Unnskyld til alle i klubben og til fansen, skrev 20-åringen på sin Twitter-profil, søndag kveld.

- Naiv

Flere fans har støttet unggutten, som mener han hadde all rett til å reagere etter å ha blitt sparket av Bardsley. Andre mener det er lov å gjøre feil.

- Ikke tenk på det, Marcus. Alle gjør feil. Vi er menneskelige. Hev hodet, skriver en støttende fan.

Etter kampen fortalte José Mourinho til BBC at han ikke visste hva som hadde skjedd. Men en ting var sikkert; Marcus Rashford falt for et gammelt triks.

- Jeg vil si det var naivt. Det var en gutt og en erfaren mann. Bardsley har vært med i 20 år og Marcus er en naiv gutt, sa Mourinho etter kampen.