Ber Spetalen trekke seg

Lasse Eriksen, som var foreslått som leder i Vålerenga-styret trakk sitt kandidatur nå i kveld. Eriksen oppfordrer stor-investor Øystein Stray Spetalen til å gjøre det samme. - Noe annet ville være latterlig, sier Eriksen til Dagbladet.no.

Sirkus Vålerenga surrer videre. I kveld møtes ledelsen for å drøfte situasjonen som oppsto etter den ekstraordinære generalforsamlingen for to dager siden.

Der var Stray Spetalen opprinnelig foreslått som medlem i elitestyret. Rett før møtet, var han plutselig ikke på valgkomiteens liste. Det var derimot Lasse Eriksen.

Stray Spetalen og med-investor Ola Mæhle gikk på restaurant istedet for på generalforsamling, og via sendemenn ga de beskjed om at det, sammen med øvrige investorer, ville trekke både seg selv og alle pengene sine ut av klubben.

Det endte med at generalforsamlingen utsatte valgene.

Stray Spetalen har i dag sagt at hans beslutning om å trekke seg ut står ved lag. Det eneste som kan forandre på det, er at det sittende styret går.

Nåværende leder Morten Grødal ønsker ikke å kommentere om han trekker seg ikke. Men kaller det som nå foregår i Vålerenga for en «ynkelig prosess.»

Styret sitter akkurat nå i møte og det er ventet en avklaring om ikke lenge.

Etter det Dagbladet erfarer ender dette med at valgkomiteen finner fram igjen sitt første forslag til styresammensetning, og legger det på bordet.

I såfall vil Stray Spetalen ta plass i Vålerengas elitestyre likevel - to dager etter at han trakk seg fra klubben.

Bare Vålerenga er Vålerenga.