Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ber Teitur trekke seg

Lederen for Lyns supporterklubb Bastionen ber Teitur Thordarson om å gi seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lyn-treneren har ikke vært noen suksess etter at han kom til klubben fra Brann i vinter. Oslolaget ligger på kvalikplass og har tapt seks seriekamper på rad.

I fjor kjempet Lyn om seriegull på samme tid av sesongen.

- Fotballen er sånn at treneren må gå når situasjonen er slik. Vi er i en blindgate som ikke Teitur kan gjøre noe med. Vi har en bedre sjanse til å unngå nedrykk med en ny trener, sier Bastionens leder Magnus Wattne til Dagbladet.no.

Islendingen bekreftet i Dagbladet i går at han vurderer å trekke seg.

- Noen av spillerne sa de hadde mistillit til meg, og det tar jeg til etterretning.

Det er ikke bare Thordarson som kritiseres av Bastionen-lederen. Han skriver i en pressemelding i dag at spillerne ikke gjør seg fortjent til høy lønn i klubben. Han refser også klubbledelsen for manglende inngripen i problemene i klubben.

- Ingen trener kan gjøre en god jobb når spillerne får holde på som de har gjort det siste året. Baksnakking i pressen, late spillere og manglende klubbfølelse, har i altfor stor grad blitt tolerert, sier Wattne. Bastionen er ikke i tvil om hvem de ønsker seg som erstatter for Thordarson.

- Stuart Baxter. Han ønskes velkommen tilbake, han er en trener på et veldig høyt nivå, sier Wattne som synes det er greit hvis assistent Sture Fladmark overtar trenerjobben ut sesongen.

- Vi har en veldig god mann i Sture, selv om han også må ta ansvar for situasjonen i Lyn.

(Dagbladet.no)

USIKKER:</B> Klar melding fra supporterne til Teitur Thordarson i dag.