Ber til Gud for Solskjær

Roy Keane savner Uniteds norske spiss.

I går tok Manchester United over tabelltoppen, og kaptein Keane øyner enda et ligamesterskap på Old Trafford.

Men iren er bekymret for skadesituasjonenen, og ønsker seg kneopererte Ole Gunnar Solskjær tilbake i troppen.

- Med Scholesy (Paul Scholes) tilbake, Wes (Brown) på vei tilbake - og, kjære Gud, Ole i løpet av de neste ukene, så er vi OK, sier Keane til lokalavisa Manchester Evening News.

Dette sa Keane til avisa lørdag, og bønnen om Solskjær kommer fordi kapteinen synes det er litt tynt bak Ruud van Nistelrooy på topp.

Tidligere har midtbanespilleren hintet om at klubben bør kjøpe flere angripere.

- En spiss er veldig viktig for oss, spesielt for Champions League og vår egen liga. FA-cupen starter også i januar. Men dette er opp til manageren. Jeg har ikke tenkt å fortelle ham hva han skal gjøre. Jeg er sikker på at han har noen i tankene. Men vi skal bare fortsette, vi har en utmerket tropp.

Og selv om United leder serien tror Keane at laget har mer å by på framover.

- Generelt synes jeg ikke vi har vært så stabile som vi kan være, men sånn ser det alltid ut hvert år. I juletida føler vi at vi kan gjøre mer, og det pleier å stemme i andre halvdel av sesongen.

Solskjær opererte vekk brusk i kneet 23. september, og er varslet tilbake i kamp i midten av januar.

- Ole er et meget godt alternativ som spiss, men hans innsats på høyreflanken forrige sesong var veldig, veldig bra. Det er en skikkelig bonus for laget, sa Alex Ferguson i forrige uke.

(Dagbladet.no)

UNITED-VETERANER:</B> Roy Keane og Ole Gunnar Solskjær har spilt sammen i Manchester United siden 1996. Ikke rart kapteinen bryr seg om nordmannen.