- Ber United beholde Veron

Arsene Wenger blander seg inn i Uniteds kjøpspolitikk, mens Alex Ferguson erter Arsenal før FA-cupfinalen i morgen.

Argentinske Juan Sebastian Veron har ikke vært noen storsuksess i United-trøya, og nesten hver dag blir han spådd en rask retur til Italia i engelske aviser.

Veron kom fra Lazio for rekordsummen 350 mill. kroner i fjor sommer, og i dag ber Arsenal-sjef Wenger sin erkerival Ferguson om å besinne seg før han selger midtbanespilleren.

- Jeg er overbevist om at det største problemet i moderne fotball er utålmodighet med spillere som blir kjøpt, sier Wenger til

Sky Sports

- og anbefaler Ferguson å gi Veron en sjanse til.

Han trekker paraleller til sine egen spillere, Patrick Vieira og Thierry, som ikke slo til i sine korte opphold i henholdsvis Milan og Juventus.

- Veron er en storspiller og vil gjøre seg mer gjeldende neste sesong.

Innblandingen fra Wenger setter Ferguson trolig lite pris på. Ifølge avisrykter må United-sjefen selge Veron, før han får nok penger til å hente toppbacker som Lilian Thuram og Alessandro Nesta fra Serie A.

Arsenal har ligagullet halvveis i lomma, og det kommer ikke som noen overraskelse at Ferguson svarer med å gi Wenger et spark under beltestedet før morgendagens FA-cupfinale mot Chelsea.

- Jeg tror Chelsea vil vinne i år. De er i form på akkurat riktig tidspunkt, og alle på laget er målscorere, sier Ferguson.

Siden den iltre skotten så laget sitt bli slått ut av Leverkusen i Champions League, er det kanskje lett å glemme at Arsenal står med 11 strake seirer i ligaen?

(Dagbladet.no)

<B>GRUBLER:</B> I morgen venter Chelsea i FA-cupfinalen, men Arsene Wenger har tid til å prate om Manchester U også.