Ber United-fansen slappe av: - Ronaldo kommer kanskje, men ikke nå

Ryktene fortsetter.

RETUR: Det ryktes at Real Madrids Cristiano Ronaldo (t.h.) kan gjennomføre en retur til Manchester. Her etter scoring mot Basel 16. september. Foto: AP Photo / Andres Kudacki / TT / NTB Scanpix
RETUR: Det ryktes at Real Madrids Cristiano Ronaldo (t.h.) kan gjennomføre en retur til Manchester. Her etter scoring mot Basel 16. september. Foto: AP Photo / Andres Kudacki / TT / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Ryktene om en retur til Manchester United for Cristiano Ronaldo er blitt styrket de siste månedene i takt med prislappen på Louis van Gaals nysigneringer.

United-supporterne har nå fått såpass trua på en retur til balløya for verdens beste at de i helga sendte et propellfly med et banner over stadion i forbindelse med Real Madrids bortekamp mot Villarreal.

Et kvarter ut i kampen kunne de oppmøtte tilskuerne se flyet over Estadio El Madrigal, med et banner hengende bak, hvor det sto: «Kom hjem Ronaldo», signert med «United Reel», en supporterklubb med medlemmer i hele verden.

Kampanje Supporterklubben Reel skriver på Twitter at de har satt i gang en internasjonal kampanje for å hente Cristiano Ronaldo hjem til Old Trafford. 

Sky Sports' spanske fotballekspert Guillem Balague sier i dag at det godt kan hende at portugiseren blir United-spiller på nytt, men ikke ennå.

- Bommer på timingen Det er blitt rapportert at Ronaldo har vært misfornøyd med salgene av stjerner som Angel di Maria, Xabi Alonso og Mesut Özil.

- Det er åpenbart at Manchester United lar alt dette fortsette fordi de er interesserte i Cristiano Ronaldo. Ronaldo drømmer om å dra tilbake til United, men jeg tror folk bommer på timingen, sier Balague.

- Folk ønsker at dette skal skje i januar, om mulig. Det kommer ikke til å skje. Til sommeren? Det tror jeg ikke skjer. Real Madrid har ingen intensjon overhodet om å selge Ronaldo neste sommer, legger eksperten til.

Balague tror Ronaldo trenger tid før han og Real Madrid bestemmer seg for en eventuell retur.

- Om to år vil jeg si ja, det er en mulighet når han blir 31-32 år. Da kan Madrid si: «Hvis vi kan tjene penger på ham, greit. Han har gjort det bra for oss, men nå er det på tide å komme seg videre». Det kommer nok ikke til å skje til sommeren. Folk må være litt mer tålmodige, sier Balague.

• Ronaldo og Real Madrid spiller borte mot Ludogorets i Champions League i morgen klokka 20.45.

TILBAKE? Ronaldo spilte for Manchester United fra 2003 til 2009. Spørsmålet er om han returnerer. Her sammen med Roy Keane (i midten), John O'Shea (bak) og Ruud van Nistelrooy i oktober 2003. Foto: REUTERS / Ian Hodgson / NTB Scanpix
TILBAKE? Ronaldo spilte for Manchester United fra 2003 til 2009. Spørsmålet er om han returnerer. Her sammen med Roy Keane (i midten), John O'Shea (bak) og Ruud van Nistelrooy i oktober 2003. Foto: REUTERS / Ian Hodgson / NTB Scanpix Vis mer