RASENDE: West Bromwich har avslått flere bud fra Tottenham på spissen Saido Berahino i sommerens overgangsvindu. 22-åringen er svært misfornøyd med behandlingen han har fått av sin nåværende klubb.
RASENDE: West Bromwich har avslått flere bud fra Tottenham på spissen Saido Berahino i sommerens overgangsvindu. 22-åringen er svært misfornøyd med behandlingen han har fått av sin nåværende klubb.Vis mer

Berahino raser etter at Tottenham-overgang gikk i vasken. «Skal aldri spille for Peace igjen»

Avslo flere bud.

West Bromwich har avslått flere bud fra Tottenham på spissen Saido Berahino i sommerens overgangsvindu. 22-åringen er svært misfornøyd med behandlingen han har fått av sin nåværende klubb.

West Bromwich og styreformann Jeremy Peace har tidligere bekreftet på sin egen hjemmeside at klubben har avslått bud på Berahino fra Tottenham.

Ifølge The Telegraph skal Birmingham-klubben ha avslått nok et bud fra Tottenham tirsdag. Dette skal ha vært på 293 millioner norske kroner (23 millioner pund).

Tirsdag ettermiddag gikk Berahino selv ut på mikrobloggnettstedet Twitter med følgende beskjed:

«Det er trist at jeg ikke har mulighet til å si hvordan klubben har behandlet meg. Men jeg kan offisielt si at jeg aldri kommer til å spille Jeremy Peace».

Britiske medier, som for eksempel The Guardian, tolker dette som at Berahino nå vil nekte å spille for West Bromwich, i og med at Birmingham-klubben ikke aksepterte et bud fra Tottenham.

Overgangsvinduet stenger tirsdag klokken 19.00 norsk tid.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram