Berbatov : - De lyver om faren min

Blir i Tottenham, og slakter avisene.

(Dagbladet.no): Spekulasjonene rundt Dimitar Berbatovs Tottenham-framtid har vært mange etter at Juande Ramos tok over klubben etter sparkede Martin Jol.

Tottenham har hatt en grusom start på sesongen, og Berbatov har vært en skygge av sitt fjorårs selv.

Det gikk rykter om at bulgareren lå i konflikt med Martin Jol, men selv etter at Ramos tok over har det kommet mange rapporter om at Berbatov ønsker seg bort.

- Lyver om faren min

Denne uka toppet det seg da flere aviser meldte at Berbatovs far hadde uttalt at sønnen ønsket seg vekk, og at bulgarerens agent var fløyet inn til krisemøte med Tottenham-ledelsen.

Nå snakker han ut til Londonklubbens hjemmesider.

- Jeg liker ikke å snakke for mye, og jeg liker ikke å være i avisene. Det har stått mye om at jeg skal dra fra klubben, men når de involverer familien min, da må jeg si fra. Når de lyver om familien min, sier Berbatov.

Han hevder farens påståtte uttalelser til bulgarsk tv ikke har rot i virkeligheten.

SVERGER TROSKAP: Dimitar Berbatov insisterer på at han er fornøyd med situasjonen i Tottenham Hotspur. Foto: REUTERS/SCANPIX
SVERGER TROSKAP: Dimitar Berbatov insisterer på at han er fornøyd med situasjonen i Tottenham Hotspur. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

- Jeg kan snakke for meg selv, og jeg vil fortelle sannheten uansett hvor tøft det er. Derfor snakker jeg nå, sier han.

Og om Spurs-fans (og eventuelt interesserte United-fans) skulle lure:

- Jeg vil at alle skal vite at jeg er Tottenham-spiller, jeg elsker klubben og alle som jobber her. Jeg smiler kanskje ikke så mye, men det gjør meg ikke til en dårlig person, sier Berbatov.

Agenten i krisemøte

Berbatovs agent skal ha blitt fløyet inn denne uka for å snakke med Tottenham-ledelsen, men alle involverte har insistert på at det ikke er noen konflikt mellom klubb og spiller.

- Fansen skal vite at jeg ikke er på vei noe sted. Jeg verdsetter dem høyest, sier bulgareren.

Manager Juande Ramos har gjort det klart at han ikke ønsker noen spillere i klubben som ikke vil være der, og at han ikke vil stå i veien for noen som vil selges.

Kanskje er det derfor Dimitar Berbatov nå velger å ta bladet fra munnen.

Berbatov : - De lyver om faren min

- Det har ikke gått så bra for meg i det siste fordi alle skriveriene har ødelagt konsentrasjonen min. Jeg vil ikke se navnet mitt i avisene lengre, jeg vil bare spille fotball. Men når de lyver om faren min, hvordan kan jeg holde tett da? Å dra familien min inn i dette er den største synden, sier Berbatov.

Tottenham møter Hapoel Tel Aviv i UEFA-cupen i kveld, og Berbatov er aktuell for Juande Ramos\' startoppstilling.

HINDRER INGEN: Spurs\' nye sjef Juande Ramos har uttalt at ingen spillere vil bli holdt i klubben mot sin vilje.
BEDRE TIDER: Berbatov med Aaron Lennon og spisskollega Robbie Keane. Tottenham-spillerne håper på bedre resultater under sin nye manager.