Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berbatov ble lagkamerat med Riise og Hangeland

Solgt til Fulham.

TIL LONDON: Dimitar Berbatov har i dag skrevet toårskontrakt med Fulham. Foto: ANESH DEBIKY / AFP / NTB SCANPIX
TIL LONDON: Dimitar Berbatov har i dag skrevet toårskontrakt med Fulham. Foto: ANESH DEBIKY / AFP / NTB SCANPIX Vis mer

Fulham vant kampen om å sikre seg Dimitar Berbatov (31) fra Manchester United. Bulgareren fullførte overgangen til Craven Cottage i dag.

Den tidligere toppscoreren i engelsk eliteserie har skrevet under på en toårsavtale med Brede Hangelands og John Arne Riises klubb. Berbatov skal ha vært ønsket i flere italienske toppklubber, men valgte i stedet å bli i England og flytte tilbake til sin tidligere hjemby London.

Berbatov kom til Manchester United fra Tottenham i 2008 for 30 millioner pund (275 millioner kroner). Når spissen nå forlater Old Trafford er det uten at en overgangssum er nevnt.

Droppet Fiorentina - Jeg er henrykt over å ha skrevet under for Fulham, og jeg ser fram til å spille under Martin Jol igjen, sa Berbatov, som også spilte under nederlenderen i Spurs.

31-åringen hisset tidligere i uken på seg Fiorentina da han i siste liten bestemte seg for ikke å skrive under for dem, til tross for å ha blitt enig med italienerne om de personlige betingelsene.

- Med en gang jeg ble oppmerksom på interessen fra Fulham ble det en lett avgjørelse å komme hit. Jeg er imponert over rammen her, og folk har fått meg til å føle meg velkommen. Det er en nær og personlig følelse som ligger rundt denne klubben, og jeg gleder med til å komme i gang, fortsetter bulgareren.

Berbatov endte opp med 56 scoringer på 149 kamper for Manchester United og delte toppscorertittelen med Manchester Citys Carlos Tévez i 2011. Han har ønsket seg bort fra klubben etter at han mistet plassen på laget forrige sesong.

- Den jeg har sett etter Fulhams manager håper Berbatov kan få fart på karrieren igjen på Craven Cottage.

- Han er en spiller med store kvaliteter og tekniske ferdigheter som vil gi meg angrepsalternativet jeg har sett etter. Når han ikke scorer mål, fører oppfinnsomheten hans ofte til at han skaper sjanser for lagkameratene sine. Jeg er veldig glad for at jeg har overtalt ham til å komme til oss. Det var mye interesse fra andre klubber, sa Martin Jol.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media