BLIR I UNITED: Det er ikke noe i ryktene om et Dimitar Berbatov-salg, forteller mannen som bestemmer i United. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
BLIR I UNITED: Det er ikke noe i ryktene om et Dimitar Berbatov-salg, forteller mannen som bestemmer i United. Foto: REUTERS/Nigel RoddisVis mer

- Berbatov er fantastisk

Ferguson selger ikke.

||| (Dagbladet): Han er spissen enkelte Manchester United-fans ikke blir klok på.

Dimitar Berbatov er Uniteds dyreste spiller, 29-åringen kostet hele 30,75 millioner pund da han ble hentet til Old Trafford i august 2008.

Den siste sesongen har bulgareren slitt med å komme på laget, og totalt har han bare nettet 21 seriemål på to sesonger.

Berbatov er blit koblet til Bayern München og Milan, men manager Alex Ferguson avviser at spissen skal bort fra Old Trafford.

- Han er en fantastisk fotballspiller, han er hos oss neste år, sier Ferguson til en radionkanalen FAN 590.

Skotten svarte nei på direkte spørsmål om Berbatov skal selges, og mener slike rykter bare skyldes den enorme mediaoppmerksomheten United får.

- Det er spekulasjoner hver år, noen sommere sies det at jeg skal hente inn 100 spillere. Vi må bare leve med mediahypen som omgir klubben. Det har vært litt om Berbatovs framtid, men vi vet at han er en god spiller.

Ferguson ble også utspurt om klubbens amerikanske eiere, Glazer-familien.

- De har vært flotte eiere, de har støttet meg på alle mulige måter, sier Ferguson og peker på at klubben allerede har sikret seg Chris Smalling og Javier Hernandez med tanke på neste sesong.

- De har alltid gitt meg penger når jeg har ønsket meg en spiller. Folk skjønner ikke dette, vi har brukt over 20 millioner pund på unge spillere.