Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berbatov holdt ord

Senket gamle lagkamerater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Dimitar Berbatov advarte om sine hensikter tidligere i dag, og han har sine ord i behold etter kveldens kamp.

- Det blir kanskje litt rart hvis jeg scorer i kveld, men jeg er profesjonell. I de 90 minuttene har jeg ingen venner på det andre laget, sa Berbatov ifølge Sportinglife.

Den bulgarske landslagsspissen var en trussel mot Leverkusens forsvar direkte fra start, og var nær scoring flere ganger. Særlig skuddet som presset Jörg Butt til en god redning etter 32 minutter, kunne fort endt med mål.

Nøktern feiring

- Scorer jeg, jubler jeg og strekker hendene i været som jeg alltid gjør, sa bulgareren før kampen.

Noen voldsom feiring ble det riktignok ikke da han fant nettet etter drøye 36 minutter.

Didier Zokora startet et godt angrep med en pasning til Robbie Keane. Keane fant lynkjappe Aaron Lennon på vei inn fra høyre, og Berbatov ekspederte ungguttens lave innlegg enkelt i mål.

Berbatov så nesten litt trist ut, men det var vel heller ikke nødvendig å miste hodet etter det som sannsynligvis var blant hans enkleste scoringer i karrieren.

BLANDETE FØLELSER: Dimitar Berbatov blir gratulert av sine lagkamerater etter å scoret kampens eneste mål. Foto: EPA
BLANDETE FØLELSER: Dimitar Berbatov blir gratulert av sine lagkamerater etter å scoret kampens eneste mål. Foto: EPA Vis mer

God Robinson hindret utlikning

Tidlig i andre omgang var det den utskjelte landslagskeeper Robinson som holdt bortelaget inne i kampen med flere gode redninger.

Bayer Leverkusen presset tungt på for utlikning, og kom farlig nær ved flere anledninger. Nærmest var Bernd Schneider da han smalt til fra 35 meter, og satte en støkk i treramma rundt Tottenham-keeperen.

Berbatov ble tatt av banen etter 75 minutter, og da han tok kvelden døde også kampen ut etter hvert.

Leverkusens trener var svært skuffet etter kampslutt.

 – Vi var veldig dårlige og heldige som bare tapte 0-1, erkjente Michael Skibbe ifølge NTB.

Med seieren i kveld er Tottenham klare for sluttspillet i UEFA-cupen.

Kveldens resultater og tabeller

Hele Norges coronakart