Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berbatov lei «dumme skriverier» fra journalister. Da tok han saken i egne hender

- Hei. Hvordan føler du deg?

INTERVJUET SEG SELV: Tidligere Tottenham og Manchester United-spiller Dimitar Berbatov tar et oppgjør med journalister som skriver «dumme ting» ved å heller intervjue seg selv. Foto: EPA/BERND THISSEN
INTERVJUET SEG SELV: Tidligere Tottenham og Manchester United-spiller Dimitar Berbatov tar et oppgjør med journalister som skriver «dumme ting» ved å heller intervjue seg selv. Foto: EPA/BERND THISSEN Vis mer

Tidligere Tottenham og Manchester United-spiller Dimitar Berbatov tar et oppgjør med journalister som skriver «dumme ting» ved å heller intervjue seg selv.

- Noen medier sier at du ikke vil spille for PAOK lenger?, spør journalisten Dimitar Berbatov.

- Det er grunnen til at jeg gir deg et intervju, og ikke de som finner opp disse dumme tingene, svarer fotballspilleren Dimitar Berbatov.

Den 34-årige bulgareren spiller for tida for greske PAOK. Det var etter 0-1-tapet for AEK Aten søndag at Berbatov la ut et intervju på Facebook, videreformidlet av BBC, der han selv både stiller spørsmålene og svarer.

Søndag var ikke en god dag på jobben for mannen som har fartstid i klubber som Leverkusen, Fulham og Monaco, i tillegg til Tottenham og Manchester United.

Berbatov ble byttet innpå etter pause, og han fikk rødt kort sju minutter før slutt.

- Hei. Hvordan føler du deg?

- Hei. Jeg har det greit, men jeg er skuffet. Vi tapte for AEK, og jeg fikk rødt kort, svarer fotballspilleren.

- Var det korrekt rødt kort? Spør journalisten Berbatov videre.

- Ja. AEK-spilleren holdt meg fast, og forhindret meg fra å posisjonere meg bedre foran mål. Jeg var sint og nervøs, så jeg slo han, er svaret bulgareren gir seg selv.

Mot slutten av intervjuet vender Berbatov seg til de journalistene som har sådd tvil ved hans framtid i PAOK.

- Jeg føler fortsatt glede når jeg spiller fotball. Jeg vil spille.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media