Berbatov lystret ikke Spurs-sjefen

Jol måtte spørre tre ganger.

(Dagbladet.no): Martin Jols framtid som Tottenham-manager fikk enda en smell i går, med 1-3 borte mot Newcastle.

I dag skriver britiske aviser at nederlenderen har fått et nytt problem i spissen Dimitar Berbatov - som var benket i går kveld.

TV-bildene viste nemlig at Jol måtte spørre Bulgaria-spissen tre ganger før han til slutt gikk med på å varme opp før sitt innhopp.

Setanta Sports-kommentator Tim Sherwood, tidligere Spurs-kaptein, mener Berbatovs demonstrasjon er av typen som betyr slutten for en manager.

Selv avfeide Jol at det finnes noen konflikt mellom ham og toppscoreren.

- Jeg har hørt om dette, og det er bare tull. Det er søppel, og jeg vet ikke hvor det kommer fra, sier Jol som forklarte Berbatov-benkingen med hvile.

- Jeg trenger han på torsdag (Getafe i Uefacupen). Han vet dette.

Jols versjon svekkes av at Spurs\' pressesjef febrilsk prøvde å stoppe Berbatov-spørsmål fra reportere etter kampen i går - før manageren selv brøt inn.

MANGLER LEDERSKAP: Martin Jol (t.h) mener Newacastle-tapet i går kom fordi for få spillere tok ansvar.
- Når vi slipper inne sånne mål, fortjener vi ikke å vinne, sa han etter kampen. Foto: Scanpix/Ap
MANGLER LEDERSKAP: Martin Jol (t.h) mener Newacastle-tapet i går kom fordi for få spillere tok ansvar. - Når vi slipper inne sånne mål, fortjener vi ikke å vinne, sa han etter kampen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Det er ikke noe problem med han, sier Jol.

MOTVILLIG: TV-bildene fra St. James\' Park viste at bulgarske Dimitar Berbatov var tung å be da han fikk beskjed fra sjefen om å gjøre seg klar.