Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berbatov med en av tidenes ruslestraffer da Fulham vant

Stoppet den stygge tapsrekken.

IKKENO STRESS: Dimitar Berbatov virket ikke direkte presset da han ventet ut Aston Villa-målvakt Brad Guzan og trillet ballen i mål fra straffemerket. Foto: SCANPIX/AP/Sang Tan
IKKENO STRESS: Dimitar Berbatov virket ikke direkte presset da han ventet ut Aston Villa-målvakt Brad Guzan og trillet ballen i mål fra straffemerket. Foto: SCANPIX/AP/Sang Tan Vis mer

(Dagbladet): Fulham - Aston Villa 2-0.

Etter seks strake tap klarte endelig Fulham å gi supporterne sine noe å juble for i ettermiddag.

De lovende taktene i Rene Meulensteens managerdebut mot Tottenham ble fulgt opp med enda bedre spill mot gjestene fra Birmingham, og hjemmelaget tok en svært oppløftende seier.

Dimitar Berbatov var også sentral, noe som kan komme svært godt med i vinter.

Avslappet straffe Først var bulgareren en nøkkelmann i oppbygningen før Steve Sidwells flotte ledermål, som rødtoppen satte inn med en fin vipp over Aston Villa-målvakt Brad Guzan.

Deretter satte Berba selv ballen i mål fra straffemerket, med mer ro i kroppen enn et spedbarn etter mating. Berbatov ruslet opp til kula og ventet ut Guzan, før han nærmest skjøv den runde i det vidåpne hjørnet, med flere sprett på veien. Iskaldt.

Det bør nevnes at straffesparket kanskje var noe billig.

Riise spilte hele kampen Manager Meulensteen har dermed fått en ok start på karrieren som toppsjef, og Fulham kan i det minste begynne å titte forsiktig oppover på tabellen.

SIKKERT: Ballen luntet i det åpneste hjørnet. Foto: SCANPIX/AP/Sang Tan
SIKKERT: Ballen luntet i det åpneste hjørnet. Foto: SCANPIX/AP/Sang Tan Vis mer

Akkurat nå er de nummer 18 av 20 med 13 poeng, likt med West Ham like over streken.

Fulhams ferske sjef skrøt voldsomt av spillerne etter matchen, forteller NTB.

- Jeg kunne ikke bedt dem om mer. Vi fortjente å vinne kampen. Uansett hvordan man ligger an er hvert poeng viktig. Vi trengte å få tilbake selvtilliten, og det er ingen bedre måte å gjøre det på enn å vinne en kamp, sa nederlenderen.

John Arne Riise spilte igjen fra start for London-laget, og scoret også nesten da han headet i stanga fra kloss hold i andre omgang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media