Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berbatov på Fulham-sjekk

Vraker Serie A-klubber.

FERDIG I UNITED: Dimitar Berbatov fikk tidlig i sommer beskjed om at han kunne selges for fem millioner pund. I ettermiddag meldes bulgareren på vei til Fulham og gamljesjefen Martin Jol. Foto: AFP / ANESH DEBIKY
FERDIG I UNITED: Dimitar Berbatov fikk tidlig i sommer beskjed om at han kunne selges for fem millioner pund. I ettermiddag meldes bulgareren på vei til Fulham og gamljesjefen Martin Jol. Foto: AFP / ANESH DEBIKY Vis mer

• Fiorentina-raseri: - Han er ikke verdig til å bære drakten vår

Dimitar Berbatov gjennomfører i dag en medisinsk test i Fulham og blir trolig lagkamerat med Brede Hangeland og John Arne Riise.

Manchester United-spissen var egentlig på vei til Fiorentina, men han møtte ikke opp til et møte med den italienske klubben onsdag. Nå ser det ut til at bulgareren velger å bli i engelsk eliteserie.

- Martin Jol (manager) avslører at Dimitar Berbatov for øyeblikket gjennomfører en medisinsk test i Fulham, meldte London-klubben via Twitter torsdag ettermiddag.

Berbatov har tidligere spilt under Jol da nederlenderen ledet Tottenham. Angriperen forlot White Hart Lane til fordel for United i 2008.

Siden tampen av 2010/11-sesongen har Berbatov slitt med å få spilletid i United, og det har lenge vært ventet at han forsvinner innen det nåværende overgangsvinduet stenger.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media