Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berbatov storspilte med ribbeinsbrudd

Men Fulham rotet bort seieren i målorgie mot Reading.

BET I SEG SMERTEN: Dimitar Berbatov (t.h.) var strålende for Fulham, selv om han spilte mer enn en omgang med ribbeinsbrudd. Her feirer han scoring i sluttminuttene med John Arne Riise.Foto: OLLY GREENWOOD / AFP PHOTO / NTB Scanpix
BET I SEG SMERTEN: Dimitar Berbatov (t.h.) var strålende for Fulham, selv om han spilte mer enn en omgang med ribbeinsbrudd. Her feirer han scoring i sluttminuttene med John Arne Riise.Foto: OLLY GREENWOOD / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Reading - Fulham 3-3.

Dimitar Berbatov har på grunn av sin framtoning ute på fotballbanen av mange blitt beskyldt for å være lat, men ingen skal beskylde den elegante bulgareren for ikke å bite i seg smerte.

Mot Reading så han i noen hektiske sluttminutter ut til å bli matchvinner med sin 2-3 scoring tre minutter før slutt, og det etter å ha spilt med et brukket ribbein i store deler av en berg-og-dal-bane-tur av kamp på Madejski Stadium.

- Det ble vanskelig, fordi jeg tror Berbatov brakk et ribbein. Vi trodde han måtte byttes ut i pausen, men han fikk en injeksjon og var i stand til å fortsette, sier Fulham-manager Martin Jol, ifølge Sky Sports.

Kremmerhus Da lagene gikk i garderoben halvveis, lå gjestene fra Vest-London under 1-0 mot nyopprykkede verter, som fortsatt sto uten seier sju kamper ut i Premier League-comebacket. Det sørget Mikele Leigertwood for med et alldeles strålende distanseskudd som borret seg inn i nettmaskene helt oppi kroken.

Fulham slo imidlertid kraftig tilbake etter hvilen, med Berbatov stadig på banen, og Bryan Ruiz' utlikningsmål én time ut i kampen, holdt samme skyhøye klasse som Leigertwoods ledermål.

Costaricaneren spilte en vegg med Damien Duff før han dundret ballen opp i nettaket bak en perpleks Alex McCarthy, som sto med vekta plantet på feil bein.

Fire mål på 13 minutter Deretter fulgte et nokså rolig kvartér før opopgjøret eksploderte fullstendig da Fulham fikk en corner med 13 minutter igjen å spille. Ruiz slo mot første stolpe der Chris Baird hadde rykket seg fri fra markeringen, og høyrebacken stanget elegant bortelaget i ledelsen for første gang i kampen.

Reading slo imidlertid raskt tilbake, og ikke for siste gang i oppgjøret, da et dårlig touch fra Jason Roberts endte som en målgivende pasning til innbytter Garath McCleary, som enkelt satte inn utlikningen til 2-2.

Så tok det bare rundt tre minutter før en hemmet Berbatov igjen hadde sendt Fulham et mål foran på sedvanlig kjølig Berbatov-vis.

- To poeng tapt I sluttsekundene utlignet Reading likevel igjen etter en dødball der innbytter Hal Robson-Kanu sendte ballen i nettet etter en serie svake klareringsforsøk fra gjestene.

- Dette var definitivt to poeng tapt. Vi skulle vunnet denne kampen. Når du scorer tre mål på bortebane mot Reading, fortjener du å vinne. Vi var det beste laget, vi holdt ballen i laget og var mer målrettede i spillet vårt. Samtidig er du nødt til å utnytte det, sier Jol.

Reading-kollega Brian McDermott hadde naturligvis et ganske så annet syn på at det endte med poengdeling, selv om laget hans fortsatt er uten seier.

- På stillinga 2-3 var helga mi miserabel, men på 3-3 ga vi alt for et seiersmål. Det var en merkelig kamp. For fjerde gang tok vi ledelsen i serien. Vi er nødt til å lære oss å avgjøre kamper til vår fordel, sier han, ifølge BBC.