Berbatov var Arsenal-aktuell

I kveld kan han og Tottenham slå rivalen for første gang på ni år.

• Direkte på Dagbladet.no: Følg Arsenal - Tottenham på live.dagbladet.no fra kl. 20.45

(Dagbladet.no): Tottenham-spiss Dimitar Berbatov ønsker seg, ifølge agenten, til en større klubb, og på gjerdet sitter blant andre Chelsea og Manchester United og sikler.

Arsenal, derimot, er ikke interessert lenger nå - men manager Arsène Wenger avslører at han en gang var det.

- Jeg var interessert da han spilte for Bayer Leverkusen, etter at jeg la merke til ham i en kamp mot Real Madrid, forteller han, ifølge Telegraph.co.uk.

- Jeg kikker alltid etter de individuelle kvalitetene først, og Berbatov var på topp sånn sett. Dessuten er han høy, og i England hjelper det på, tillegger Wenger.

- Berbatov er ofte på feil sted

I kveld møtes Tottenham og Arsenal til semifinale-kamp i ligacupen, og da kan Tottenham sikre seg sin første seier mot Arsenal på ni år - og sin første borteseier på 15 år. 

For, sjøl om Wenger ikke har noen uttalt interesse for konkurrentenes beste angriper i dag, frykter han den bulgarske storscoreren, Berbatov.

FRYKTET ANGRIPER: Arsenal-manager Arsène Wenger innrømmer at han en gang ønsket seg bulgarske Dimitar Berbatov, som i dag spiller for erkerivalen Tottenham. Foto: ANDY RAIN/EPA/SCANPIX
FRYKTET ANGRIPER: Arsenal-manager Arsène Wenger innrømmer at han en gang ønsket seg bulgarske Dimitar Berbatov, som i dag spiller for erkerivalen Tottenham. Foto: ANDY RAIN/EPA/SCANPIX Vis mer

- Han holder toppklasse. På banen har han alltid god tid. Og når du spiller mot ham, vil han alltid være på steder hvor det ikke passer deg at han er, vet franskmannen.

Revansjesugen King

En av de mange tapene Tottenham har gått på mot Arsenal, kom nettopp i en ligacupsemi i fjor. Kaptein Ledley King måtte den gang stå over, men han er revansjesugen for det.

- Dette tapet var en av forrige sesongs største skuffelser. Vi er sultne på å rette det opp, og vi glade for at vi får sjansen i en tilsvarende kamp, sier King til Tottenhams hjemmesider.

I fjor rotet Tottenham bort pauseledelsen 2-0 og spilte 2-2 på hjemme, før de tapte 1-3 i Arsenals lekegrind.

Berbatov var Arsenal-aktuell
BEUNDRER BERBATOV: Arsenal-manager Arsène Wenger vurderte en gang å sikre seg Dimitar Berbatov fra Bayer Leverkusen.