Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berbatov vil vekk fra Fulham i januar

Det bekrefter agenten.

VIL VEKK: Dimitar Berbatov har vært i Fulham siden i fjor sommer. Nå vil han skifte beite. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
VIL VEKK: Dimitar Berbatov har vært i Fulham siden i fjor sommer. Nå vil han skifte beite. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer

(Dagbladet): Det skjer mye rart i korridorene på Craven Cottage om dagen. På søndag ble det klart at René Meulensteen erstatter Martin Jol som manager, før det i dag kan leses i engelsk presse at Dimitar Berbatov ønsker seg vekk fra London-klubben.

Dette bekreftes av spillerens agent.

- Jeg spekulerer vanligvis ikke da ingen vet hva som kommer til å skje i januar, men han er ikke fornøyd i Fulham. Han vil, dersom det er mulig, helst finne en annen løsning, sier Emil Dantchev ifølge The Guardian.

Berbatov har ikke vært i storslag denne sesongen, og med bare én fattig scoring er formen hans en av grunnene til at Jol måtte ta sin hatt og gå i helga.

Nå ønsker altså bulgareren seg en annen arbeidsgiver, men toppscoreren i 2010/11-sesongen vil helst slippe å flytte så langt.

- Jeg kan ikke kommentere på om det har kommet noen konkrete tilbud, men vi prioriterer å finne en løsning for ham i England, sier Dantchev.

Fulham spiller sin første kamp under Meulensteen i kveld når Tottenham kommer på besøk til Craven Cottage.