Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Berbatovs siste sjanse?

United-ekspert før avspark i kveld.

STARTER TROLIG: Dimitar Berbatov (midten) ventes å være midtspiss mot Schalke i kveld, mens Wayne Rooney blir spar til Chelsea-møtet søndag. Foto: EPA/ROBIN PARKER
STARTER TROLIG: Dimitar Berbatov (midten) ventes å være midtspiss mot Schalke i kveld, mens Wayne Rooney blir spar til Chelsea-møtet søndag. Foto: EPA/ROBIN PARKER Vis mer

• Fotballstudio kl. 20.45: Manchester United - Schalke 04

MANCHESTER (Dagbladet): United-ekspert Stuart Mathieson tror Dimitar Berbatov (30) spiller på topp sammen med Michael Owen i kveld.

Mathieson er Englands best informerte reporter om hva som foregår på Old Trafford. Avisa hans, Manchester Evening News, kom nettopp på gata med de siste oppdateringene før semifinalen mot Schalke 04.

Rykter om United-farvel Ifølge Mathieson henger Berbatovs framtid i United i en tynn tråd. Han mener kveldens kamp er bulgarerens gyldne sjanse til å fortsette i United-trøya.

Berbatov har kontrakt ut neste sesong, og avtalen hans innebærer at klubben kan forlenge med 12 måneder, dersom den ønsker det.

Men forhandlingene har ikke startet. Det har imidlertid ryktene, som sier at både Tottenham og Bayern München skal være interesserte i 30-åringen.

Dimitar Berbatov er fortsatt toppscorer i Premier League med 21 fulltreffere, men skuffet sjefen stort da han bommet på sine to kjempesjanser i semifinalen mot City i FA-cupen.

Siden har han vært ute av laget på grunn av sykdom og skade, men kom inn på tampen av søndagens Arsenal-kamp.

Finaletrøbbel Berbatov startet ikke noen av kvartfinalene mot Chelsea. Det samme var situasjonen mot Milan og Bayern München i fjor.

Dersom United holder unna for Schalke i kveld, kan Berbatov risikere å være klar for sin tredje Champions League-finale uten å være i førsteelleveren, slik han også opplevde i 2002 (Bayer Leverkusen) og i 2009 (Manchester United).

Begge kampene endte for øvrig med tap mot henholdsvis Real Madrid (1-2) og Barcelona (0-2). 

BOM, BOM: Berbatov sviktet foran mål i FA-cupsemifinalen. Foto: AP/Lefteris Pitarakis
BOM, BOM: Berbatov sviktet foran mål i FA-cupsemifinalen. Foto: AP/Lefteris Pitarakis Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media