<strong>PÅ STOPPERJAKT:</strong> Arsenal og manager Arsene Wenger er interesserte i å hente 17 år gamle Krystian Bielik fra Henning Bergs Legia Warszawa. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL
PÅ STOPPERJAKT: Arsenal og manager Arsene Wenger er interesserte i å hente 17 år gamle Krystian Bielik fra Henning Bergs Legia Warszawa. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL Vis mer

Berg: - Ingenting å legge skjul på at Arsenal er interessert

På stopperjakt i Polen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge britiske rapporter skal Arsenal være svært interessert i å hente det 17-årige talentet Krystian Bielik. Det fra Henning Bergs klubb Legia Warszawa.

Berg bekrefter overfor Dagbladet at Arsenal er interessert i å hente unggutten.

- Arsenal er interessert, det er ingenting å legge skjul på. De vil gjerne ha ham.

Midtbanespilleren fylte nettopp 17 år, og er av samme årgang som Martin Ødegaard.

- Han er en ung gutt med et bra potensiale og er et stort talent. Han må velge riktig i forhold til hans utvikling. Han har nå vært hos oss i seks måneder, og hatt en bra utvikling på en kamparena som passer hans nivå. Hvis han blir her, er jeg helt sikker på at han kan utvikle seg og bli veldig god. Går han andre steder, blir han sikkert god der også, sier Berg.

Berg legger til at i en ideell verden, ville de ha beholdt spillerne til de er rundt 23 år, og solgt dem klare for førstelagene.

- Når så store klubber kommer på banen og gjerne vil ha ham, og hvis spilleren selv vil dit, må han dra. Klubbene må bli enige, og Krystian må ha lyst.

Flere andre klubber skal også ha meldt sin interesse, blant annet Hamburg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer